duminică, 7 mai 2017

Cana si set cadou pentru femei

 Cana si set cadou pentru femei recomandat din colectia Juliana. Cand alegi un cadou pentru femei te gandesti la ceva elegant, te gandesti la ceva rafinat. Indiferent de cine este vorba, cand ai de oerit cadou unei femei este bine sa faci o alegere inspirata. Fie ca vorbim despre sotie sau prietena, mama, sora, colega sau chiar sefa, asigura-te ca alegi cadouri de calitate si pline de rafinament!
Mai jos am ales cateva produse noi din colectia Juliana, care te-ar putea inspira. Le-am ales pentru ca se incadreaza in criteriile de mai sus. eleganta, rafinament si calitate.
Cana de cafea din portelan fin Enchanting din colectia Jitterbug de la Juliana. Impreuna cu cana prezentata in cutie de cadou iti recomandam si un paun placat cu aur si cristale Swarovski.
 Un cadou complet cu cana de cafea din portelan fin, un set cu breloc si pix din aceeasi colectie de la Jitterbug si un paun cu cristale Spectra Swarovski.




 Cana de cafea din portelan fin este ambalata in cutie de cadou Fabulous



 Cana de ceai cu infuzor si capac de portelan decorata cu paun si paun placat cu aur si decorat cu cristale Swaroski din colectia Spectra.





 Doua cani de cafea din portelan fin Fabulous si Enchanting colectia Jitterbug si set cadou cu pix si breloc

 Cana de cafea din portelan fin Fabulous, paun cu cristale Swarovski in cutie mov si set cu breloc si pix
 Cana de portelan fin Fabulous si set cu cadou breloc si pix Jitterbug, prezentate in cutii elegante
Cana de portelan fin Fabulous si set cu breloc si pix Jitterbug
Pentru a comanda, viziteaza magazinul eJuliana.ro sau suna la numarul de telefon afisat mai jos!



Niciun comentariu :