luni, 16 ianuarie 2017

Cum sa faci o cabina de proba din paravane decorative

Cum sa faci o cabina de proba din paravane decorative

Cum sa faci o cabina de proba din paravane decorative sau despartitoare? Puteti achizitiona un paravan despartitor pentru a separa un spatiu mai mare acasa sau la birou dar sunt si alte locuri unde le puteti folosi. Unul dintre aceste locuri unde puteti folosi paravane despartitoare poate fi magazinul de haine. Snt o multime de magazine care vand haine sau imbracaminte si nu dispun de un spatiu foarte mare. O cabina de proba poate lu din spatiul mica al magazinului.
Pentur a evita folosirea excesiva aunui spatiu restrans puteti apela la trucuri care va vor ajuta sa rezolvati problema.

 Paravan despartitor din lemn cu fir de bambus natural pe maro si alb
 Paravan despartitor din lemn acoperit cu fir de bambus natural impletit cu model de zid in culori maro si alb
 Paravanul despartitor cu model decorativ de caramizi cu nuante de alb si maron are patru sectiuni prinse intre ele cu balamale metalice
 Pentru stabilitate, este recomandat sa asezati paravanul in zig-zag sau in semicerc.
Paravanul se deschide si se inchide foarte usor
 Cabina decorativa mobila in magazin de haine
 Cabina de proba se poate instala in cateva secunde prin deschiderea unui paravan despartitor facut din patru sectiuni.
 Inaltimea acestui paravan despartitor este de 180cm ideala pentru a crea o cabina de proba raoida
 Dimensiunile acestui paravan despartitor din cadru de lemn acoperit cu fir de bambus natural permit crearea rapida a unei cabine de proba mobile. Paravanul se poate plia total, astfel ca dimensiunile unui paravan decorativ pliat, gata pentru depozitare, vor fi 50x180cm.
 Latimea totala aparavanului despartitor cand este deschis este de 200cm
 Pe langa cabina de proba mobila, un paravan decorativ sau despartitor poate fi folosit si pentru a masca o intrare, un echipament, o instalatie, o scara etc.

Pentru a comanda aceste paravane despartitoare sau pentru a confirma stocul acestor paravane decorative, va rugam sa sunati la numarul de telefon afisat mai jos:
Vizitati magazinul online www.ejuliana.ro pentru a vedea toate modelele disponibile de paravane decorative si despartitoare pe care le puteti comanda sau precomanda!

Niciun comentariu :