sâmbătă, 25 martie 2017

Caseta de ceasuri din piele neagra Harvey Makin ceas de birou miniatura pentru barbati

Caseta de ceasuri din piele neagra Harvey Makin si ceas de birou miniatura pentru barbati din colectia Juliana.

Pentru barbati o cutie de ceasuri este un accesoriu foarte important si util acasa. Daca nu ai o cutie de ceasuri merita saiti cumperi una. Nu lua una proasta si ieftina! Juliana iti recomanda doatr cadouri de calitate premium. Iti recomadnam o cutie de ceasuri din colectia Harvey makin de la Juliana, brand  englezesc de prestigiu.
Caseta de ceasuri este facuta din piele neagra cu inchiatoare metalica. Dimensiuni cutie de ceasuri 30x19,5x,5cm Pret:199lei
  
In interioar, caseta pentru ceasuri include doisprece spatii sau compartimente cu pernute catifelate.

Pentru ca cei mai multi din barbati sunt pasionati de motociclete si avioane, am ales cateva idei si recomadnari de cadouri care includ si cateva ceasuri de birou miniatura in forma de motociclete si avion.
 Ceas avion de birou, ceas miniatura argintiu si caseta de ceasuri din piele neagra pentru barbati.
Caseta de ceasuri cu doisprezece compartimente cu pernute in interior si  motoicleta miniatura  Harley davidson ceas de birou, calitate premium.Impreuna aceastea doua sunt un cadou inspirat pentru motociclisti si barbati pasionati de motociclete.

.
Cutia de ceasuri pentru barbati este facuta din piele neagra de calitate iar ceasul de birou in forma de motocicleta sport argintie, este o idee inspirata de cadouri pentru barbati din colectia Juliana.
Viziteaza magazinul online ejuliana.ro pentru a comanda cadouri pentru barbati !
Nu ezita sa ne contactezi la numarul afisat mai jos pentru a comanda rapid!


Niciun comentariu :