luni, 29 august 2016

Fantana feng shui cu pietre de ametist

Fantana feng shui cu pietre de ametist oferta magazinului Juliana Bucuresti

 Folositi o fantana feng shui cu pietre de ametist in casa sau biroul dvs pentru a profita de avantajele apei ca element si remediu feng shui in combinatie cu piatra de ametist care are proprietati deosebite benefice din multe puncte de vedere pentru toti membrii familiei.

 Apa este un element important in feng shui care aduce bunastre si sanatate in casa daca este pusa in locul potrivit. Ametistul este o piatra sau un cristal recunoscut pentru proprietatile sale benefice din punct de vedere al sanatatii familiei.
 Ametistul aduce armonie in casa si estebenefic pentru sanatatea celor care locuiesc in casa.
 Apa in miscare reprezinta bogatia care intra in casa iar fantana este apa in miscare continua.
 Apa ''izvoraste din interiorul fantanii cu pietre de ametist iar bila de cristal se roteste creand imaginea de miscare atat de importanta in casa.

 Puteti folosi si alte fantani feng shui in casa, fantana cu copac cu pietre de carneol sau o fantana feng shui de interior cu mix de pietre si cristale aventurin, ametist, carneol si cuart roz.
 Fiecare fantana functioneaza doar cu apa in rezervorul interior la curent 220w.
Pentru a achizitiona oricare dintre aceste fantani feng shui de interior cu pietre semipretioase vizitati magazinul online ejuliana.ro sau comandati la telefon 0785232325!

Niciun comentariu :