luni, 29 august 2016

Fantana arteziana cu pietre de cuart roz

Fantana arteziana cu pietre de cuart roz magazin Juliana Bucuresti

Fantana arteziana cu pietre de cristal roz este atat un remediu feng shui pentru dragoste cat si unul de bunastare. Apa este unul dintre cele cinci elemente feng shui. Puteti folosi acest element pentru a crea armonie acasa.Fantana arteziana cu pietre de cuart roz imbina calitatile apei ca element si remediu feng shui care are o putere deosebita cu proprietatile si semnificatiile pietrei de cuart roz sau cristal roz.


 Cuartul roz sau pietrele de cuart roz semnifica dragostea in feng shui. folositi acest remediu feng shui pentru a aduce dragostea sau pentru a pastra dragostea in casa.
 Inainte  de a amplasa remedii feng shui in casa asigura-te ca stii in ce directii feng shui se afla casa in functie de punctele cardinale.
 Nu amplasati fantana feng shui in locuri nepotrivite in casa! Chiar daca cristalul roz este un simbol de dragoste iar dormitorul este locul destinat acestui sector si in feng shui, nu amplasati o fantana feng shui aici!
Amplasarea incorecte a oricarui simbol si remediu feng shui poate crea dezeechilibru in casa pe cand amplasarea corecta a elemntelro si remediilor feng shui pentru o curgere placuta a energiei CHI, aduce armonie, echilibru si bunastare.

Niciun comentariu :