marți, 24 mai 2016

Cadouri de nunta personalizate suplimentar

Cadouri personalizate pentru miri din colectia Juliana 

Oferta de cadouri pentru miri este destul de mare pe piata, fara sa luam in calcul oferta mai mult decat variata de la Juliana. 


Alegand cadouri de nunta personalizate de la Juliana, va veti evidentia prin frumusetea si eleganta produselor, prezentarea lor si in plus prin mesajul personal transmis.

 Pentru o evidentiere suplimentara sau pentru a adauga si mai multa emotie cadoului ales, puteti alege personalizarea obiectelor cu tematica de nunta. 


Ce inseamna personalizare? A cumpara un cadou, fie si unul scump, si a-l oferi este destul de simplu daca stiti exact ce vreti. pentru a face pe cei doi miri sa inteleaga cat de importanta este realtia dvs cu ei, respectiv prietenia lor, este frumos sa puneti ceva personal in acel cadou.. Eu asta inteleg prin personalizare.




 Desigur, conceptul de personalizare se refera in primul randla faptul ca un obiect obisnuit poate deveni personal prin legarea sa de numele si persoana celui care il primeste. 

 

In cazul nostru personalizare se face prin gravare pe orice material, metal, ceramica, lemn, sticla, polirezin si mdf.

 


Cam acestea sunt materialele din care sunt facute cadourile pentru miri de la Juliana magazin de cadouri Bucuresti. 

 Puteti achizitiona acest suport pentru certificat de la Juliana Magazin de cadouri Bucuresti
Suportul pentru certificatul mirilor este metalic si paote fi personalizat. daca doriti sa-l oferiti asa cum este este perfect.
Nu este obligatoriu dar daca doriti sa-l personalizati, mergeti la un magazin unde graveaza pe metal si puteti inscriptiona data nuntii si numele mirilor.
Suportul este deja inscriptionat cu cateva simboluri si cuvintele ''Wedding Day''
Puteti deschide suportul pentru certificatul de casatorie la mijloc.

Cutia in care vine prezentat suportul pentru certificat este argintie, eleganta. prezentarea unui cadou de nunta este foarte importanta


 Rama foto inimioara din metal placat cu argint decorata cu epoxy si strasuri de cristal. Set de doua cani pentru miri din portelan fin de colectie englezeasca in cutie de cadou eleganta. Incazul cadourilor care nu pot fi gravate, personalizarea se poate face prin atasarea unui fundite sau etichete chic printate cu numele mirilor si data nuntii.
Caseta de amintiri a miresei. Aici ea poate pastra toate acele obiecte pretioase de la nunta, una dintre marturii, invitatia de nunta, cutiuta pentru verighte, jartiera etc.

Caseta este facuta din mdf iar capacul care este si rama foto, este placat cu argint. Puteti alege locul personalizarii atat pe capac cat si pe caseta din mdf.
   
Ceeace vreau sa spun acum este ca oferta Juliana depaseste orice alte variante de la concurenta atat ca pret dar mai ales prin calitate.

Pentru a comanda cadouri de nunta, vizitati magazinul Juliana, la sectiunea Cadouri pentru miri! 
Confirmarea stocului o puteti face la numarul de telefon al magazinului fizic partener: 0785232325.



Niciun comentariu :