duminică, 8 iunie 2014

Ce vor femeile

Ce vor femeile

Pareri gresite despre femei.
Nu ne pasa de masina ta, nu ne pasa de banii tai, nu ne pasa nici cum arati.
Exista totusi o diferenta intre infatisare si lipsa de ingrijire si igiena personala.
Barbatii cred ca femeile ii prefera pe barbatii cu bani.
Gresit!Ne plac barbatii care stiu sa castige.Cred ca femeilor le plac barbatii care stiu sa se descurce si stiu sa conduca.
Diferente dintre barbati si femei:
Femeile sunt mai emotionale si sunt asa pentru ca li s-a permis sa-si exprime sentimentele inca de la nastere.Desi unii considera asta ca slabiciune sau exagerare, acesta este un avantaj al nostru.
Noi ne cunoastem mai bine.Ne cunoastem sentimentele si nu ne este rusine sa ni le exprimam.
Acesta este adevaratul sens al senzualitatii.Deaceea nu este neobisnuit sa ne imbratisam in public.
Pentru barbati asta este cu totul alta poveste.
De la o varsta foarte frageda, societatea si mai ales parintii le impune sa’’fie barbati’’ cand de fapt ei sunt doar copii, fiinte umane…
Nu plange, nu rade, nu face asta nu face aia, nu vorbi asa, nu te imbraca asa, nu fii ca o fata!
Asta li se spune baietilor de cand sunt foarte mici. In timp, aceasta atitudine are efecte teribile care izoleaza o fiinta umana, o desensibilizeaza chiar.
Aceste diferente de comportament fac ca interactiunea dintre barbati si femei sa devina o ‘’coliziune ‘’ de multe ori.
O femeie plange, de exemplu pe cand un barbat nu.Daca o face este considerat slab.
Melodia lui Dan Bitman ''Si baietii plang cateodata''

Unor barbati, sau mai multor barbati nu le place asta, chiar ii deranjeaza.Unii dintre ei cred ca este manipulare .Barbatii nu plang pentru ca nu li s-a permis sa planga nici cand erau copii .A plange este semn de slabiciune.
Femeile sunt mai empatice decat barbatii deaceea se pot pune in piela celorlalti.Femeia este cea care stabileste tonul emotional al unei relatii si tot ea trebuie sa-l ghideze pe barbat in aceasta zona mai ‘’straina’’ pentru el. Barbatul va beneficia de pe urma acestui fapt.Nu degeaba se spune ca in spatele unui barbat de success sta o femeie puternica.
Toti trecem prin anumite stari, uneori mai putin lacute si cand ai pe cineva care sties a te ‘’scoata’’ din ele, sa te incurajeze sis a tea jute sa-ti urmezi drumul, esti un barbat norocos.Amandoi invata unul de la celalalt si se completeaza reciproc intr-o relatie eficienta.
Nici unul nu trebuie sa se apere sau sa controleze pe celalalt.Impreuna pot trece peste orice obstacol si pot chiar evita multe probleme daca invata sa se completeze reciproc.E nevoie de timp pentru a gasi persoana potrivita sa faca asta.Cand un barbat arata ca poate oferi asta unei femei, este mai masculine decat oricare alt gest menit sa impresioneze.Este vorba de sentimental pe care il are o femeie care stie ca el va fi intotdeauna acolo cand are nevoie si se poate baza pe el.

Niciun comentariu :