duminică, 30 octombrie 2011

Semne si amulete norocoase in Feng Shui

Numele celor sase Imparati sunt scrise cu rosu pe monezile aurii de bun augur. 
Şase este un număr de bun augur, deoarece in Feng Shui este reprezentarea norocului ceresc.
Aceste Şase monede imparatesti simbolizează multiplicarea averii şi prosperitatii.  
Atunci când acest set de şase monede este pus în sectorul Nord-Vest (sectorul Mentorului norocos), aceasta vă va ajuta să obţineti sprijin de la persoane influente la locul de muncă.
Timp de multe secole, monedele chinezesti au fost un simbol foarte de dorit, ceea ce semnifică prosperitate si  bogatie.
 Moneda chinezeasca în sine are un design important in feng shui, pentru că aceasta este rotunda, cu un orificiu pătrat în centru, si se spune ca este o reprezentare de pământ înconjurat de cer.
Atunci când este utilizată de către om, ele formează armonia "Cer-Pamant-Om", sau norocul Treime, care este foarte puternic în citarea noroc de bogăţie.
Şase este un număr de bun augur, deoarece in feng shui  este reprezentarea de noroc ceresc.
Aceste Şase monede norocoase sunt legate cu un nod mistic special, care simbolizează multiplicarea de avere şi de prosperitate.  
Timp de multe secole, monede chinezi au fost un simbol foarte de dorit, ceea ce semnifică prosperitate şi deţine multe bogatii..
Atunci când este utilizată de către om, ele formează armonia "Cer-Pamant-Om", sau norocul de trei ori, care este foarte puternic  remediu pentru noroc si bogăţie.
Moneda are două feţe; adverse Yang, pe care sunt cu patru semne chinezesti al domniei împăratului, şi latura Yin, care dispune de 2 caractere.
Monedele sunt legate cu snur rosu sau de aur pentru a satura monedele preţioase de energie yang.
Există multe moduri în care set de Şase Monezi Feng Shui  pot fi utilizate pentru a culege recompense sale:
1) Ataşarea acestor monede cu fata la toate obiectele legate de afaceri, cum ar fi carnete de cecuri carduri bancare,  documente importante sau portofolii de lucru va servi pentru a spori norocul dvs. de afaceri.
2) Ataşarea a monede Şase Feng Shui  la tot ce este legat de afaceri, cu partea cu Yang în sus, cum ar fi imprimante, fax sau telefon, va deschide usa pentru mai mulţi clienţi.
3) Pentru a stimula efectele colţul bogăţiei , atârnă Şase monede Feng Shui  în sectorul sud-est sau in cameră de zi, dormitor sau locul de muncă.
4) Sectorul Nord-Vest este controlat de  Mentorul norocos ; introducerea acestui simbol norocos in acest sector va oferi sprijinul de care aveţi nevoie pentru a avea succes in cariera.
5) Atarnati sau atasati aceste monede Feng Shui în spatele birou de lucru  pentru a câştiga influenţă asupra colegilor.
6) Acest simbol Feng Shui poate fi utilizat ca un semn de carte, pentru cei care încearcă să îmbunătăţească studiile lor de a realiza înălţimi mai mari în mediul academic.
7) Aceste monede pot fi utilizate ca o remediu pentru efectele rele ale  stelei zburătoare a bolii# 2 (care aduce boli şi moarte), precum şi a # 5 Steaua Zburatoare Galbena(stele în caz de catastrofe care provoacă nenorociri şi accidente).
8) Atunci când acest produs Feng Shui este afişat deasupra intrarii principale la casa ta, veti fi capabil sa avansati în cariera ta şi prosperitatea este invitata în casa.
 9) Pentru a reprima răul, care este originea accidentelor şi a mortii, atarna şase monede oglinda retrovizoare a vehiculului dumneavoastră. Acest lucru va elimina orice chi-ul rău din călătoriile si drumurile  dumneavoastră.
Monedele Norocoase , trebuie curăţate în fiecare an nou. 
Dacă alegeţi să le puneţi într-un castron le puteti reîmprospăta cu tămâie, sau puteţi achiziţiona pur şi simplu seturi noi caci sunt foarte ieftine.
1)Afişează în zona numărului şase Ceresc di reşedinţa.
Această stea aduce binecuvântarea cerească şi de noroc din cer.
Aceasta înseamnă, de asemenea, puterea, autoritatea, influenţa şi controlul asupra banilor.  
Puteţi aduce steaua de  bun augur # 6, la viaţă şi invoca cele mai bune rezultate de la ea, prin plasarea de monedele aici.
 Pentru a stimula efectele colţului averii şi pentru a aduce norocul speculativ, atarna  riglă ce;or sase monede  Împăratesti în sectorul sud-est sau in cameră de zi, birou sau locul de muncă.
Sectorul de Nord-Vest este controlat de toate Luck Mentor ( Bagua Feng Shui );
introducerea acestui simbol norocos in acest sector va va oferi sprijinul de care aveţi nevoie pentru a avea succes in cariera sau afaceri.
Atarnaţi aceste  monede Feng Shui în spatele birou de lucru sau zona pentru a câştiga influenţă asupra colegilor şi fineţe în eforturile dumneavoastră.
 Utilizaţi-l ca o greutate pe hartiile sau documentele de pe masă, cand faceţi contabilitatea afacerii dvs, lângă cărţile dvs de credit, cecuri bancar, sau alte documente importante sau portofolii de lucru pentru a spori norocul dvs. de afaceri şi să ofere eforturile de succes.

Niciun comentariu :