luni, 31 octombrie 2011

Remedii feng shui in magazinele juliana

 Remedii feng shui in magazinele juliana

Fie că sunteţi în căutarea unei perechi de raţe mandarine Feng Shui pentru a vă aduce dragostea in dormitor sau o corabie a  bogăţiei pentru birou pentru a extinde norocul dvs. in afaceri, un Wu Lou pentru sanatate, suntem siguri veti gasi cateva remedii Feng Shui de care aveţi nevoie.
Aici veti gasi remedii feng shui pentru noroc de bani , depasirea obstacolelor, remedii pentru protectie, remedii pentru dragoste, remedii pentru sanatate si clopotei de vant. 
Plasarea corecta a remediilor feng shui  in casa sau la birou va  îmbunătăţi vieţa dvs prin hranirea energiei chi, protejându-vă şi familia de fortele negative şi va aduce norocul şi armonia.
Dacă vreti  sa creati plinătate în fiecare aspect al vietii tale, veti găsi remedii  feng shui utile si usor de aplicat.  
Veti primi, de asemenea, sfaturi practice legate de amplasarea corecta a obiectelor si amuletelor feng shui în magazinul nostru.

Cum pozitionam remedii feng shui pentru bogatie

Trebuie sa tineti cont de cateva reguli legate de amlasarea remediilor in casa dvs pentru a vă aduce o mai mare bogăţie.  

Numărul Kua 1 în sectorul de Sud promite o mare bogăţie atunci când puneti o planta verde cu frunze netede sau planta jad . Deasemenea, puteţi pune o corabie a bogatiei făcuta din lemn plina cu ''lingouri de aur'' şi monede de aur. Această corabie a bogăţiei  ar trebui să fie orientata  Sheng Chi  (catre Sud).
Un acvariu cu 8 pesti rosii şi unul negru îmbunătăţeşte, de asemenea, fluxul de energie bune în acest sector. Alte  promotori Feng Shui care se pot utiliza, sunt  dragonul sau Arowana de Aur interior de înotand  in direcţia Sheng Chi.
Reţineţi că, in dormitorul dvs, trebuie sa va abtineti de la punerea de plante sau acvarii in ea.
De asemenea, evitati plantele cu frunze sau tulpini spinoase.
 
Kua numărul 2  Sheng Chi direcţia sectorului este Nord-Est. Puneti un bol umplut cu pietre semi-pretioase sau varfuri de cristale , sau opt sfere de cristale pentru activarea norocului si a prosperitatii.
Un copac cu piatre de cristal va ajuta, precum şi un glob de cristal care se poate roti .
In sectorul de  sud a numărului Kua 3 sub tensiune, trebuie să păstraţi zona respectivă libera si  luminata. Folositi o fata de masa rosie. Lumanarile parfumate va aduce energie de bun augur si de noroc.
Afişează figurine de cai si pasari phoenix, paun sau pasari cu pene rosii aprins.
 
Kua numarul 4 's de Nord sector va fi energizat şi activat cu o caracteristică de apă ,cu clopoteii de vant din metal, preferabil din alama alama, cu broasca testoasa dragon sau un tablou cu cascadă de exemplu,sau cu  apă.
Puteti amplasa o corabie a bogăţiei din metal care transportă cristale sau monede de aur poziţionate astfel încât să fie primite de la nord, pentru noroc.
Alte remedii pe care le puteţi folosi pentru acest sector sunt: lingou de aur , abac , Arowana sau poarta dragonului sau pestii care sar peste poarta .
Pentru a energiza sectorul NordEst cu numărul Kua 5 pentru masculi afisati cristale naturale,  geode de cristal, bile sau sfere de cristal , varfuri sau bucati de cristal ,copacei din  piatra de cristal sau bonsai cu pietricele. Dacă aveţi un birou de lucru sau de studiu aici, puneti  un glob  de sticlă  aici şi-l învârti o dată pe zi. Puteţi activa sectorul de sud-vest cu numărul Kua 5 pentru femei, utilizând aceleaşi ca promotori de Kua 5 pentru bărbaţi.
Kua numarul 6 ​​pentru sectorul Occidentul poate fi activat printr-un clopotel de vant. Puneti o cos sau bol al bogatiei sau un abac de aur aici. O corabie a bogatiei cu cristale, lingouri de aur sau monede va aduce noroc prosperitate daca este orientata catre interior in  directia Sheng Chi
Buddha vesel al bogatiei
Pentru a aduce prosperitatea in sectorul de Nord-Vest pentru Kua 7, atarna un clopotel de vant in aceasta zona.  Un Kuan Kong de bronz sau broasca cu bani  sau un buddha al  bogăţiei este ideal pentru acest sector de asemenea.
Sectorul Kua 8 'este de sud-vest. Acesta poate fi energizat prin introducerea cristale naturale sau semi pietre preţioase în acest sector, cum ar fi geode cristal , sfere de cristal , copacel cu cristale sau bonsai cu pietricele  , bucati de cristal , broască cu bani sau cainii Pi Yao .
Consolideaza sectorul de Est pentru numărul Kua 9, cu o plante cu frunze verzi sau copac cristal aventurin . Nouă pestisori intr-un acvariu din care 8 trebuie să fie rosii şi unul negru va spori Sheng Chi-ul aici. Puteţi afişa, de asemenea, corabie a bogatiei de lemn incarcata cu lingouri de aur şi monede de aur.
Această corabie a bogatiei trebuie să fie orientata catre Est.
Puteti utiliza obiecte cu mesaje feng shui de noroc pe langa obiectele  Feng Shui pentru noroc de avere.

Remedii Feng Shui pentru norocul in dragoste

Ca şi vântul care suflă printre ramurile unui copac şi respiră prin fiecare frunză, astfel si  energie din univers trece prin spaţiile in care locuim.
Feng Shui este metoda prin care spatiul in care traim este organizat si aranjat pentru a ajuta fluxul de energie pozitiva numita Chi, in viata noastra.
Totul in casa are energie , nu de multe ori pozitiva iar această energie influenţează lucrurile care se intampla in viata voastra .
Prin pastrarea spaţiul liber si a ordinii şi introducerea anumitor obiecte în anumite locuri, puteţi îmbunătăţi fluxul de energie pozitiva in viata dvs.
Începeţi cu dormitorul.
Dezordinea creează confuzie şi haos şi face imposibila curgerea libera a acestei  energii pozitive .
Arunca toate acele statui mici mini si ornamente pe care le-aţi avut încă din copilărie .
Acestea doar obstrucţionează fluxul de energie.
Creaţi spaţii deschise, clare să se umple cu energie proaspata, pozitiva. 
Pentru ca dragoste sa creasca şi potenţialul partener sa bata la uşa ta, ai nevoie pentru a face spaţiu disponibil pentru oa doua persoană.
Ai nevoie pentru a face loc pentru altcineva care va fi parte din viata ta.
Faceti loc in  sertare şi atarnati  cateva umerase goale in dulapul dumneavoastră.
Daca viaţa dvs si de mediu in care traiti si lucrati este plin numai cu lucruri proprii, nu poate fi niciodată loc pentru oricine altcineva.
Lasati  un loc in biblioteca dumneavoastră pentru cărţi pentru un partener de căsnicie, o periuţă de dinţi în plus în baie sau prosoape si ei.
Incercaţi să creati un echilibru intre chi-ul yang al masculin şi chi yin a femininului.
Cand totul este în regulă, stati pe spate şi imaginati-va viitorul tau partener in acelasi spatiu cu dvs.
Aduceti feng shui colorat in camera noastră. Acesta este spatiul in care urmează sa va  petreceti o mulţime de ore romantice. Trebuie să-l umple cu culoarea de romantism si dragoste.
Atragerea de un partener iubitor bland cu nuante de roz, coral şi somon sau un amant mult mai pasionat cu nuante indraznete rosu, visiniu si Crimson daca dvs cautati aventura .
Evitaţi a face orice fel de exercitiu fizic in dormitor. Acest lucru nu este locul pentru exercitarea energie fizice şi de lucru . Relatia dvs ar putea suferi si ati putea simti in mod constant catrebuie sa munciti mai greu şi mai greu pentru a menţine relatia. Păstrati  toate echipamentele dvs. exerciţiu într-o altă parte din casa ta şi nu in dormitor.
Nu pastrati nimic singur in dormitor: un tablou sau o figurina solitara, indiferent de cât de frumos/a este.
Acestea blochează drumul tau subconstient de a iubi. Puterea mintii subconstiente este extraordinara.
Elimina ideea de '' singur'' şi inlocuieste-o cu simboluri de iubire Feng Shui sau imagini romantice de cupluri  indragostite, o pereche de crapi , o pereche de raţe mandarine sau simbolul dublei fericiri.
Acest lucru te va face mult mai receptivi la găsirea de adevărata ta dragoste.
Relatiile din trecut sunt exact acest lucru - trecut. Ele nu fac parte din viitor şi o relaţie care nu a mers trebuie să fie nici un moment trecut la tine si atat.
Scoateţi scrisorile de dragoste vechi, cadouri, cărţi şi fotografii ale relaţiilor din trecut, indiferent cu cat timp in urma  a fost sau cat de bine a fost. Daca a fost, inseamna ca nu mai este. E timpul sa mergeti inainte si sa va concentrati pe viitorul dvs imaginandu-va persoana cu care vreti sa impartiti totul.

Dacă vă puteţi imagina  un râu, imaginati-va apoi ca acest rau curge prin casa dvs. 
Începeti de la uşa de la intrare.
Trebuie sa puteti circula liber, fără nici un obstacol în calea dvs spre dormitor.
Eliminaţi orice mobilier sau plante care ar putea împiedica libera circulaţie a Chi-ului in camera dvs.
Pentru ca dormitorul dvs este locul de odihnă şi de dragoste, nu vreti să-l impartiti cu familia dvs.
Păstraţi fotografiile părinţilor, fraţilor sau surorilor într-o altă parte a casei în care energia lor va spori alte aspecte ale vietii tale.
Chiarsi fotografiile cu dvs cand erati copil ar putea afecta viaţa dvs de dragoste asa ca cel mai bine ar fi le ţineti în altă parte.
Dacă viaţa dvs este lipsita de romantism si iubire, sau dacă doriti sa găsiti un suflet pereche, incercati sa dormiti cu capul îndreptat in direcţia Nien Yen.
Potrivit  formulei Feng Shui  Kua, Nien Yen este directia care aduce noroc in dragoste.
Este de asemenea, înţelept adaptati la Feng Shui si alte părţi ale mediului de dvs. pentru a crea echilibru în toate aspectele vieţii tale.

Amuleta dublei fericiri

Acest remediu de dragoste este utilizat pe scară largă pentru a crea armonie conjugală şi pentru a menţine cuplurile unite pentru totdeauna. Acest simbol de bun augur si noroc in cuplu,casnicie, căsătorie  este creat în forma a două litere chinezeşti plasate împreună, aceste două personaje înseamnă "fericire".
Aceste două litere sunt conectate prin două linii paralele - aceasta este o reprezentare a unei legaturi veşnice şi fericite in cuplu, precum şi prezenţa binecuvântărilor duble din ceruri.
In Feng Shui , Symbolul Dublei Fericiri este considerat a fi un talisman cu "dubla excelenţă".
Pentru că există două figuri de partea adversă, se spune că această amplifica fericirea, succesul si averea.
 Acest semn este utilizat în multe domenii; în China antică, a fost gravat in mod repetat, pe patul imparatului şi pe tavane, şi astăzi pot fi găsite sculptate în paturi şi scaune,  sau imprimat  rochiile de mirese tradiţionale, precum şi orice accesorii / instrumentele utilizate în timpul unei ceremonii matrimonial.
În Feng Shui, acest simbol al iubirii este utilizat pe scară largă pentru a crea armonie conjugală şi pentru a menţine cuplurile unite pentru totdeauna. 
Acesta serveşte multe roluri în dragoste; Simbolul Dublei Fericiri  va atrage un partenerul dorit.
Pentru cuplurile care sunt datând, se va face relaţia mai serioase să se solidifice şi stabiliza-l.  
Pentru cei care sunt deja căsătoriţi, acest farmec iubire va pastra iubirea ta în viaţă şi revitalizată.
Simbolul Dublei Fericiri promovează, de asemenea, loialitatea, respingerea fortelor negative si a oamenilor care pun în pericol relaţia.


Pagoda celor cinci elemente

Pagoda Cinci Elemente  vă oferă protecţie împotriva cele mai puternice stele rele, steaua 5 Galbena de asemenea, cunoscuta sub numele de Wu Wang.
Această stea va aduce tot felul de nenorociri, accidente şi pierderi financiare ,obstacolele în calea succesului, obstacole în relaţii şi a bolilor profesionale .
Cu Copacul Vieţii cu 3 perechi de păsări veti  depăşi efectul bolnav al acestei stele.
Pagoda celor Cinci Elemente vindeca, dar în acelaşi timp, oferă oportunităţi de constelaţii cosmice şi întoarce raul stelei cinci galbene în bogăţie . 

Pagoda celor Cinci Elemente  a fost special conceputa pentru perioada 8 (2004 - 2024)si  este unul dintre cele mai bune remedii pentru această stea zburatoare care aduce nenorociri.
Purtati această amuletă cu voi pentru protecţie oriunde mergeti.
Puteţi să prindeti brelocul pe geanta sau sa-l păstrati în geantă sau servietă, sau să-l utilizaţi ca un breloc pentru cheile de la casa sau de la masina.
Cei care dorm, sau au camera de studiu sau de munca în sectorul afectat sau cei nascuti sub semnul zodiacal afectat, trebuie să poarte întotdeauna una din aceste amulete de protectie.
Acelaşi lucru este valabil pentru cei ale căror case au la intrare, ferestre mari, uşi glisante mari sau camera de zi se afla în sectorul afectat.

Remedii pentru sanatate 

Forma în sine a Wu Lou joacă un rol important în imaginea sa, este o reprezentare a cerului şi a pământului unificate. Există mai multe simboluri de longevitate; una dintre acestea este Wu Lou, care pot aduce o multime de binecuvântări în casă.
Aceasta tărtăcuţă este un simbol al longevitatii, stare bună de sănătate, prosperitate  Wu Lou, de asemenea, cunoscut sub numele de Lu Hu sau Calabash este un instrument important folosit pentru consolidarea efectelor Feng Shui.
   Wu Lou a început în China antică, atunci când chinezii foloseau tigve pentrue apă pe ambarcatiunile lor pe parcursul calatoriilor lungi.
 În plus faţă de apă pur şi simplu, medicamente a fost, de asemenea, stocate în tigve,de unde si derivat ideea de  "simbol de sănătate, vitalitate şi nemurire".
 Forma în sine a Wu Lou joacă un rol important în imaginea sa, este o reprezentare a cerului şi a pământului unificate.
Jumatatea superioara a tărtăcuţă simbolizează cerul, şi jumătatea de jos este pământ.
Utilizarea tărtăcutei de oameni arată armonia dintre pământ, cer şi umanitate.
 Wu Lou sau Hulu este, de asemenea, are capacitatea de a absorbi chi-ul rău, deaceea călugării taoisti utilizează tărtăcuţă pentru a încarcera spiritele rele.
 Atunci când un Wu Lou este folosit in Feng Shui, este imperativ să se ataşeze un fir roşu în jurul "gatului" pentru a spori energia.
Urmaţi aceste sfaturi pentru a îmbunătăţi caracteristicile benefice ale Feng Shui-ului in viata ta:
 Un Wu Lou facut din metal este remediu Feng Shui perfect  pentru Stelele Zburatoare, deoarece acesta va împiedica steaua 2 a bolilor  sa faca ravagii în viaţa ta.
Puneti acest remediu Feng Shui vindecator oriunde vedeţi ca apare  steaua 2 de boală.  
Facand acest lucru veti absorbi chi-ul, uneori mortal, absorbind efectele unor astfel de accidente, boli, şi de boli fatale.
2) To prevent any diseases or health problems, hang a Wu Lou over your bed or place it next to your bed. 2) Pentru a preveni orice boli sau probleme de sănătate, atarna un Wu Lou pe pat sau locul pe care îl lângă pat.
3) If someone you know is facing illness or disease, provide them with a Wu Lou to place next to their bed. 3) Dacă ştiţi pe cineva se confruntă cu boala sau de boală, le oferă un Wu Lou pentru locul de lângă pat. For a better result, hang two on either side of the bed. Pentru un rezultat mai bun, atarna doua pe fiecare parte a patului. This will give them strength to recover from illness of a serious nature. Acest lucru le va da puterea de a recupera de la boli de natură gravă.
4) Pentru a fi siguri că hrana este sanatoasa si facuta numai în condiţii de siguranţă,si achitionati numai alimente sanatoase, atarnati un Wu Lou în bucătăria dumneavoastră.
 5) Faceti cadou un Wu Lou cristal la botezul copiilor ca un cadou de ziua de naştere, aceasta le va oferi o viaţă lungă şi sănătoasă.
 6) Pentru a preveni chi-ul rău, care va afecta cariera dvs, puneti acest simbol Feng Shui-ul pe birou, sau oriunde iti desfasori activitatea.
 7) Pentru a preveni chi-ul rău al accidentelor, atarna un Wu Lou la bordul autovehiculului dvs.
8) Pentru o stare bună de sănătate şi prosperitate, în timp ce, cat si pentru eliminarea chi-ului rău , puneti cât mai multe Wu Lou -uri pe proprietatea dumneavoastra.
9) Pentru o sănătate mai bună pentru întreaga familie, plasarea unui Wu Lou în sectorul de est  casei dvs  va fi ideala. Acest lucru datorita faptului că sectorul de Est este cunoscut ca fiind "colţul universal noroc de sănătate"
10) Dacă va confruntati adesea cu dificultăţi, cu ghinion, puneti un Wu Lou acolo unde va petreceti o mare parte din timpul dumneavoastră.  Acest simbol de noroc vă va aduce mai mult noroc.
 11) Dacă aveti probleme de sănătate cronice sau alte probleme recurente  puneti acest remediu feng shui in

Niciun comentariu :