miercuri, 28 iunie 2017

Cadouri deosebite bebe colectia Button Corner

Cadouri pentru bebelusi din colectia Juliana

Cadouri deosebite bebe din colectia premium Button Corner by Juliana, magazin de cadouri de botez din Bucuresti. Idei de cadouri inspirate alese cu grija de Juliana, pentru a va asigura ca veti face cea mai frumoasa impresie cand le veti oferi celor dragi.
Pusculita ursulet cu iepuras frumos prezentata in cutie eleganta de cadou Button Corner

 Set cadou pentru bebelusi care include o perie placat cu argint si un pieptan placat cu argint.
Dupa cum puteti vedea si in imagine, setul este frumos prezentat in cutie eleganta. Peria si pieptanul sunt puse in saculet din material textil.
Set perie pieptan cadouri deosebite bebe
 Puteti oferi setul cu perie si piaptan de la Button Corner by Juliana, cadou pentru mot atat pentur fetita cat si pentru baietel
 ''My Brush My Comb'' de la Button Corner by Juliana este o idee inspirata de cadouri pentru bebelusi fetitei si baietei.
 Tacamuri argintate Button Corner lingurita si furculita argintate
 Se pot vedea detaliile manerelor frumos realizate ale celor doua tacamuri
cadouri deosebite bebe

Este simplu sa alegi cadouri deosebite bebe
Un saculet din material textil ascunde doua tacamuri argintate care sunt puse mai apoi intr-o cutie eleganta de la Button Corner 
Pentru ca stim ce inseamna sa oferi cadou deosebite bebe cu ocazia botezului sau la taierea motului sau prima zi de nastere, va recomandam niste combinatii si asocieri inspirate din colectia Button Corner a magazinului.
Am pus impreuna un set cu perie si pieptan, un set de tacamuri si un set pentru bucla si dintisor

Poti oferi doar unset cu perie si pieptan dar suntem siguri ca parintii lui bebe vor fi impresionati daca mai adaugati si un set de doua tacamuri argintate din aceeasi colectie.

Pusuclita in forma de ursulet care tine in brate un iepuras va adauga si mai mult la cadoul deja special.

Vreti mai mult de atat? Puneti si setul pentru prima bucla si primul dintisor. Fiecare cutiute are pe capac un ursulet respectiv un iepuras realizat in relief. Cele doua casetute sunt puse impreuna in aceeasi cutiuta de cadou.

Caseta pentru amintirile pretioase ale bebelusului este insotita de un set pentru perie si pieptan, un set pentru prima bucla si primul dintisor si un set cu doua tacamuri argintate.


Pentru a comanda cadouri deosebite bebe de la Juliana, puteti face acest lucru online pe ejuliana.ro sau sunand direct la numarul de telefon al magazinului din Bucuresti:0785232325!




Niciun comentariu :