sâmbătă, 22 august 2015

O cana cadou pentru frate



 O cana cadou pentru frate


Pentru ca cei mai multi dintre noi avem cel putin un frate a carei zi de nastere sau onomastica o sarbatorim in fiecare an, ne-am gandit sa vorbim astazi despre idei de cadouri pentru frate.
Relatia  dintre frati este foarte importanta si de obicei, pentru ca am crescut impreuna, ne cunoastem fratele cel mai bine si stim cam ce i-ar placea sa primeasca de ziua lui de nastere sau onomastica.
Tocmai deaceea, atunci cand ne gandim la cadoul pe care il vom  oferi, vom lua in considerare preferintele si pasiunile sale.


Pentru un frate preocupat de muzica, un cadou legat de aceasta este recomandat aproape intotdeauna. Daca are un instrument la care canta cum ar fi o chitara, ii putem oferi o statuetea de birou cu chitara, un chitarist in miniatura sau o cana personalizata cu chitara si mesaj compus special pentru el. Poti scrie pe ea mesaje de genul: Cel mai bun frate si cel mai bun chitarist…cu siguranta ii va placea sa primeasca o cana cu chitara.


Nu uita sa-I spui cat de important este pentru tine si cana I se potriveste cel mai bine.
Fie ca este ziua lui de nastere, onomastica sau Craciunul, un cadou inspirat il va face sa se simta important pentru tine. Un cadou inseamna intotdeauna un mesaj care transmite ceeace ce simti dar o poti face si mai bine prin adaugarea unui mesaj foarte clar imprimat pe cana. Fratele tau va stii ce inseamna de fiecare data cand va bea din acea cana.

Pentru un frate pasionat de mare si de sporturile pe apa, o cana cu tematica marina va fi exact ce are nevoie. Pe fata, cana este imprimata cu silueta unui yacht pe valuri, pe spate puteti adauga un mesaj personalizat special pentru el.


Pentru un frate pasionat de plante si gradinarit, ii poti oferi o cana personalizata cu o stropitoare. Daca isi petrece o parte sau mai mult timp in gradina, este clar ca stim exact ce ii place cel mai mult sa faca.


Niciun comentariu :