luni, 3 iulie 2017

Rama primul an Button Corner by Juliana

Rama dubla primul an din colectia Juliana

Iti prezentam o rama foto primul an dubla din colectia Button Corner by Juliana, magazin de cadouri pentru bebelusi din Bucuresti. Cauti un cadou pentru prima zi de nastere sau aniversarea primei zilei de nastere a bebelusului?

Rama primul an dubla
 Rama primul an albebelusului dubla din colectia Button Corner este decorata cu un ursulet placat cu argint in partea drepata
Rama primul an dubla
 Cele doisprezece locuri pentru fotografiile bebelusului din primul anisor vor sta in rama din stanga. In dreapta avem un spatiu mare, o rama dedicata fotografiei de la prima zi de nastere.

Rama primul an dubla

Iti recomandam un cadou deosebit cu care vei impresiona pe parintii micutului. Nu conteaza pentru ce bebelusi cauti cadoul! Poate fi fetita sau poate fi baietel. Cei care au creat rama primul an din colectia Button Corner de la Juliana, au ales o culoare neutra, o nuanta superba de si calda de crem care se potriveste perfect atat pentru un baietel cat si pentru o fetita.

Rama primul an vazuta din spate. Include agatatori metalice pentru a fi pusa pe perete. In acest caz va sta perfect intinsa si se transforma intr-un tablou. 
Rama primul an dubla

Rama primul an dubla
Rama primul an dubla

Rama foto primul an al bebelusului vine prezentata in cutie eleganta crem perfecta pentru a fi oferita cadou la prima zi de nastere sau la botez.
Pentru a comanda aceasta rama primul an, sunati la numarul de telefon 0785232325 pentru comenzi directe sau confirmarea stoculului. Pentru a vedea si alte modele de rame foto primul an bebelusi, vizitati magazinul online ejuliana.ro

Niciun comentariu :