vineri, 28 octombrie 2016

Cum poti oferi cadou seturi de portelan fin?

Cum poti oferi cadou seturi de portelan fin?

 Cand si cum poti oferi cadou celor dragi seturi de portelan fin? Sunt multe ocazii importante in viata cand poti oferi cadouri speciale celor dragi. Cele mai semnificative sunt zilele de nastere sau onomastice cand cei dragi dau petreceri in cinstea lor. Cu aceasta ocazie ei primesc multe cadouri care mai de care mai interesante.
Ce cadouri poti sa le oferi la ziua de nastere sau la ziua onomastica? Un set de portelan fin decorat este o idee deosebita pe care o poti folosi, in primul rand pentru ca este un accesoriu util acasa.

Poti alege un set de ceai Tea for one cu ceainic, farfurioara  si ceasca pentru ca, la Juliana, magazin de cadouri din Bucuresti,  acestea vin prezentate in cutie de cadou eleganta.
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, poti alege un set de ceai decorat cu imagini de iarna sau cu mos Craciun dar la fel de bine poti opta si pentru modele de seturi de portelan cu decor obisnuit, nu neaparat de craciun. Avantajul unui set de ceai cu decor normal este ca il poti folosi tot timpul anului, nu doar in perioada sarbatorilor de iarna.

O cana de ceai sau un ceainic imprima cu decor de craciun este folosit in perioda sarbatorilor dupa care il pui la pastrare si il scoti la anu'.
Mai jos, aveti cateva variante de cadouri de ziua de nastere, aniversare sau de craciun mai complexe, alese in functie de colectie si model:

 Set de ceai cu Tea for one si cana de ceai cu infuzor si capac de portelan decorat cu model de dantela parizian


Set de ceai tea for one model cu buline si cana de cafea sau ceai 450ml
 Set de ceai cu buline argintii si cana de ceai cu infuzor metalic si capac de portelan

Set de cesti de cafea si set de ceai cu ceainic de portelan si ceasca in cutie eleganta de cadou

Set de doua canid e cafea din portelan fin decorat cu dantelea model d\frantuzesc si set de cea tea for one din aceeasi colectie


Set de cea tea for one cu trandafiri si cani de cafea din aceeasi colectie ambalate in cutii elegante de cadou


 Cani de cafea cu trandafiri si buline argintii si set de ceai tea for one in cutii elegante de cadou din aceeasi colectie
 Cani de cafea, cesti de cafea si set de ceai tea for one. Puteti oferi toate aceste obiecte din portelan fin din aceeasi colectie ca idee de cadou de casa noua sau cadou pentru o familie cu ocazia sarbatorilor.




Cana mare de cafea cu farfurioara de portelan si set de ceai tea for one cu ceainic, ceasca si farfurioara, frumos ambalate in cutii individuale de cadou de la Juliana magazin Bucuresti.

Pentru cei pasionati de cafea avem un set de cesti de cafea cu farfurioara, in cutie de cadou iar pentru cei pasionati de ceai, avem un set de ceai din aceeasi colectie care include un ceainic cu ceasca si farfurioara de portelan fin

Una dintre cele mai populare optiuni cand vine vorba de seturi de portelan, este compusa din cana de ceai cu infuzor metalic si capac si set de ceai tea for one, cu ceasca, ceainic si farfurioara de portelan fin din aceeasi colectie. Toate sunt decorate cu flori de trandafiri, pe un fundal superb, in nuante de verde deschis, cu buline albe.
Pentru a achizitiona seturile de portelan fin pe care le puteti oferi cadou, vizitati magazinul Juliana, sau sunati la numerele de telefon afisate mai jos:0785232325


Niciun comentariu :