luni, 31 octombrie 2016

Ce cadouri pentru bebelusi sa ofer la botez?

Ce cadouri pentru bebelusi sa ofer la botez?


Ce cadouri pentru bebelusi sa ofer la botez? Aceasta este intrebarea zilei? Din ce in ce mai multi clienti ne intreba care ar fi cea mai buna combinatie de cadouri pentru bebelusi sa ofere la botez. Pe buna dreptate, intrebarea ne poate da de gandit daca nu suntem obisnuiti cu lucurusorele bebelusilor mai ales in primul anisor de vita. Daca nu aveti deja un bebelus, nu este obligatoriu sa stiti cam ce se ofera cu ocazia botezului.


Din fericire noi va putem ajuta. In primul rand suntem si noi parinti si am trecut si noi pe acolo. Stim ce inseamna sa ai bebelus si stim exact ce are nevoie. In al doilea rand avem o multime de idei pe care vvi le putem impartasi. In al treilea rand, aceste idei de cadouri pe care vi le recomandam se pot transforma rapid in cadouri perfecte pentru botez pentru ca noi le aducem in Romania direct, fara intermediari. Beneficiati de consiliere si de produse la cele mai bune preturi la Juliana, magazin de cadouri de botez, din Bucuresti.

 Tacamuri pentru bebelusi placate cu argint si album foto Primul meu album
 Album pentru bebelusi, lingurita si furculita placate toate cu argint, ambalate in cutii de cadou individuale de la Juliana
 Set de casetute pentru mot si  primul dintisor si tacamuri placate cu argint puse impreuna cu un album foto placat si el cu argitn, fiecare prezentate in cutii de cadou elegante.
O combinatie inspirata de cadouri pentru bebelusi placate cu argint
 My first album este o idee inspirata de caoduri pentru bebelusi, fetita sau baietel pentur ca vine prezentat in cutie elganta de cadouri de botez
 Albumul foto pentur bebelusi vine ambalat in cutie de cadou eleganta albastra
 Album foto placat cu argint Primul meu album
 Set cutiute pentru prima bucla si primul dintisor Juliana cadouri pentru bebelusi
Set tacmuri bebelusi lingurita si furculita placate cu argint
Puteti comanda aceste cadouri pentru botez pe ejuliana.ro sau la telfon formand numarul magazinului 0785232325





Niciun comentariu :