duminică, 9 octombrie 2016

Album foto pentru bebelusi Juliana versus copie chinezeasca

Album foto pentru bebelusi Juliana versus copie chinezeasca

 Album foto pentru bebelusi placat cu argint, original din colectia de cadouri pentru bebelusi de la Juliana sau copie chinezeasca ''ieftina''? Aceasta este intrebarea pentru dimineata aceasta!
Astazi am ales sa vorbim despre tepele pe care le poti lua facand cumparaturi unde nu trebuie.
Noi romanii avem tendinta sa judecam totul dupa aparente. Judecam oamenii dupa aparente si luam decizii, de multe ori, fara sa aprofundam o situatie. Ne place sa facem cumparaturi dupa aceleasi principiu fals.Asta ne face sa credem ca pretul mai mic inseamna chilipir. Cand gasim doua produse la fel, la preturi diferite, alegem, normal, produsul cu pret mai mic.
Am ales mai jos doua albume foto aparent similare. Primul este un album foto placat cu argint din colectia Juliana. Al doilea album este o copie chinezeasca care se vinde in unele magazin din Romania.
Colectia Impressions de la Juliana este una Impresionanata. Contine o multime de rame si albume foto.

 Album foto pentru bebelusi My First Photo Album placat cu argint colectia de cadouri pentru bebelusi Impressions by Juliana
 
 My First Album este un album foto dedicat special pentru bebelusi. Vine prezentat in cutie eleganta de cadou. Este placat cu argint, finisaj de calitate, un cadou cu care poti face cea mai buna impresie.
Literele care compun cuvantul '' Baby'' ca si celelalte elemente de decor ale albumului sunt realizate in
relief .
In Interior album poate fi folosit pentru fotografii cu dimensiunile 10x15cm

Mai jos puteti vedea copia chinezeasca a albumului prezentat mai sus.

Atentie, daca faceti cumparaturi online si vedeti diferente de pret. Nu considerati ca ati facut un chilipir daca ati achizitionat copia chinezeasca. Copiile nu sunt acelasi lucru cu originalul. Originalul de calitate rezista in timp fara sa-si modifice spectul. Copia ajunge sa arate deplorabil. In final renuntati si achizitionati altul. Asta inseamna ca ati cheltuit mai mult. De cele mai multe ori ajungeti sa cheltuiti dublu sau chiar triplu decat ati fi facut-o daca ati fi ales originalul de calitate de la inceput.
Aparent vedem doar mici diferente in ceea ce priveste aspectul exterior al copertei rama. Pare placat cu argint dar NU ESTE!  Nu mai vorbim de detliile de finisare care lasa de dorit. Are mici zgarieturi si cu siguranta cutia in care vine ambalat este una banala, obisnuita de carton.
Daca doriti sa achizitionati oroiginalul, vizitati magazinul ejuliana.ro la subcategoria 
Album foto pentru bebelusi din cadrul categoriei mari Cadouri de botez.
Da este diferenta de pret pentru ca este diferenta de calitate. 


Niciun comentariu :