joi, 20 octombrie 2016

Set de portelan fin ceainic si ceasca model French

Set de portelan fin ceainic si ceasca model French

Nimic nu se compara cu placerea de a bea o ceasca cu ceai cald intr-o dimineata, acasa cu cei dragi. Un set de portelan fin cu ceainic si ceasca model frantuzesc este exct ce ai nevoie pentru a simti placerea de a bea ceaiul in familie.

Cana de ceai din portelan fin cu infuzor si capac in cutie elganta de cadou.

 Cana de cafea din portelan fin poate fi oferita cadou impreuna cu un set de cea Tea For One ambele decorate cu un model de dantela frantuzesc.
 Puteti oferi cadou unui cuplu un set de ceai format din Ceainic ceasca si farfurioara in cutie de cadou si o cana cu infuzor metalic cu capac de portelan si ea prezentata in cutie de cadou eleganta, decorata cu acelasi model rafinat.
 Modelul frantuzesc decorativ cu dantela este imprimata atat pe setul de ceai cu ceainic de portelan, ceasca si farfurioara, cat si pe un set de doua cani de cafea pentru cuplu, prezentate si ele in cutie eleganta dreptunghiulara de cadou.
 Avantajul acestor seturi de portelan este in primul rand prezentarea cu adevarat speciala, caracteristica cadourilor de tip premium si calitatea portelanului fin folosit.
 Cana de cafea sau ceai in forma de ceasca cu capacitate de 450ml, insotita de farfurioara si prezentate amndoua in cutie eleganta de cadou.
 Set de doua cani de cafea pentru cuplu, prezentate in cutie elganta de cadou, perfecte pentru a fi oferite cadou de casa noua, cdou pentru cuplu, mai ales cu ocazia sarbatorilor.
Desigur, un set deosebit din portelan fin decorat in stil chic, frantuzesc poate fi oricand oferit cadou cu ocazia zilei de nastere, zilei onomastice sau cu ocazia aniversarii casatoriei.
Indiferent de varsta, fie ca sunt tineri, fie ca sunt seniori, destinatarii unui cadou care includ eun set de cesti de cafea din portelan fin decorat in stil frantuzesc, se vor bucura foarte mult de cadoul primit.
Puteti desigur, oricand achizitipna de la Juliana, magazin de cadouri din Bucuresti, un set de cesti de cafea din portelan fin pentru colectia personala de acasa.
Pentru a comanda oricare dintre seturile de ceai si cani de cafea prezentate mai sus, vizitati magazinul online www.ejuliana.ro . Pentru a comanda direct de la magazinul Juliana din Bvd. Ferdinand 103 Bucuresti, rezervati sau confirmati stocul la numaruld e telefon de mai jos:0785232325!


Niciun comentariu :