vineri, 22 septembrie 2017

Bol cantator si statuete antichizate magazin Juliana

Statuete antichizate si bol tibetan cantator

Bol cantator si statuete antichizate lucrate si decorate manual in India, disponibile la magazinele Juliana, ponline si offline.
 Bol cantator tibetan 16cm si broasc raioasa norocoasa remediu feng shui 9,5x7cm, statueta antichizata
Bol tibetan cantator cu Buddha in interior si broasca norocoasa din metal cu aspect antichizat
Bolul cantator tibetan vine insotit de bastonasul de lemn. Se spune ca broasca norocoasa este un remediu feng shui pentru prosperitate. Pentru ca este facuta din alama antichizata, aceasta broasca raioasa norocoasa este, in primul rand un obiect de decor de colectie. Poti sa o asezi pe biroul tau, acasa sau la sediul afacerii tale.
Statueta Buddha cu aspect antichizat, impreuna cu bol cantator de dimensiuni mai mari. Bolul insotit de bastonas poate fi asociat cu aceasta statueta metalica antichizata pentru a fi oferita cadou. Un pasionat de arta orientala si feng shui va aprecia un cadou care include un bol si o statueta metalica care il reprezinta pe Buddha.

Ganesh este un simbol de noroc in afaceri si calatorii. Pentru ca si aceasta statueta este facuta din metal cu aspect antichizat, va fi un obiect decorativ deosebit pe biroul tau. Alege sa oferi un cadou special cuiva care este pasionat de oniecte de colectie antichizate si arta orientala.
Bol cantator bengalez, batut manual in India si statueta de colectie cu Buddha.Un alt model de statueta repreentandu-l pe Buddha. Este vorba de Buddha al bogatiei. Statuetele care il reprezinta pe Buddha al bogatiei sunt ''grase''. Abundenta si boagtia sunt simbolizate de un Buddha gras.
Busola antichizata in cutie de lemn antichizat si bol cantator batut manual cu bastonas de lemn
Bol batut manual 13/14cm diametru, busola antichizata in cutie de lemn si statueta Ganesh pentru decor.
Buddha, Statueta antichizata, busola antichizata in cutie de lemn si bol batut manual pentru relaxare si meditatie.
Daca iubesti arta orientala, acestea sunt decoratiunile tale preferate. Daca te-ar intreba cineva ce ti-ai dori sa primesti de ziua ta, ai dori aceste obiecte de colectie.
Cele trei maimute intelepte antichizate si bolul cantator bengalez, batut manul. Stiti povestea celor trei 
maimute intelepte? Nu vad, nu aud si nu spun nimic rau. Am auzit persoane care le numeau maimutele mafia sau maimutele diplomat. Ha, Ha, Ha!😄. Ignoranta,  face victime din pacate.Ignoranta raului, complicitatea la rau si compromisul nu au legatura cu simbolul acestor maimute. Dimpotriva, ele inseamna ca tu refuzi sa vezi raul, refuzi sa auzi raul si refuzi sa exprimi raul. Asta inseamna ca nu vrei sa vezi lucururi rele. Nu vrei sa auzi cuvinte rele si nu vrei sa spui cuvinte rele.
Statueta cu Ganesh antichizat, frumos asezat in fata unui bol batut manul, bol bengalez pe care il gasiti la Juliana, magazin de cadouri inclusiv feng shui.
Buddha antichizat asezat intr-un bol tibetan cantator batut manual, bol numit si bol bengalez.
Fiecare bol de alama, cantator,  batut manual este unic ca forma, dimensiuni si sunet. Este greu sa faci doua boluri sa arate perfect la fel. Dureaza cateva zile pentru a realiza un bol batut manual. Se bate metalul chiar si cateva zile pentru a da forma bolului. Inaltimea sunetului depinde de grosimea materialului si marimea bolului.
Statueta antizhiata din alama si bol batut manual pentur meditatie si relaxare.
Bol mare tibetan pentru energizare meditatie si relaxare cu nastonas de lemn, in combinatie cu trei maimutge intelepte, statuete antichizate.
Bol si broasca raioasa norocoasa feng shui simbol de prosperitate si noroc, ideala pentru acasa si birou.

Magazin Juliana, cadouri feng shui

Pentru a comanda oricare dintre aceste cadouri feng shui, vizitati magazinul online ejuliana.ro lasectiunea Cadouri de birou sau Cadouri feng shui ! Pentru confirmarea stocului in magazin, sunati la numarul de telefon: 0785 232 325!

Niciun comentariu :