vineri, 1 iulie 2016

Recomandari de cadouri bebelus botez

Cadouri de botez din colectia Juliana

Cauti idei cadouri de botez pentru bebelusi? Probabil participi la un botez si stii ca ai nevoie de unul. Faci parte din familie sau esti prieten apropiat al fericitilor parinti, ai de gasit cadouri bebelus botez inspirate.
Noi credem ca daca citesti aceste randuri, esti norocos/norocoasa. De ce spun asta? Chiar daca mai sunt si alte site-uri cu oferte de cadouri bebelus botez, iti garantez ca nu vei gasi atat calitatea premium cat si pretul bun in acelasi loc, ca la Juliana. Daca vei gasi calitatea, nu vei gasi pretul. Daca ai gasit cadouri de botez la preturi bune, iti garantez , din nou, ca nu vei gasi calitatea produselor premium de la Juliana.
Spun asta cu atat siguranta pentru ca sunt de mult timp pe piata cadourilor de nunta si botez si cunosc atat concurenta cat si raportul calitate pret. Tocmai de aceea, pentru a evita neplacerea de a cumpara kitch-uri, iti recomandam cateva cadouri si idei de cadouri grupate in asa fel incat sa faci cea mai buna alegere pentru botez.

Comanda online cadouri bebelus botez premium de la Juliana! 

Carusel muzical Juliana placat cu argint cu caluti rame foto pentru bebelusi si rama foto de botez. Fiecare bebelusi merita sa primeasca un carusel muzical care ii va linisti de fiecare data cand vor asculta melodia sa.








Carusel muzical Juliana cu caluti rame foto, suport de certificat si set pentru mot si dintisor Bambin. Fiecare dintre cele trei este placat cu argint si este ambalat in cutie de cadou Bambino Juliana.
Unui baietel puteti sai oferiti cadou de botez un set in forma de tren care contine casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par si pusculita in forma de locomotiva. In interior, fiecare casetuta din vagonas, este captusita cu catifea bleumarin. Setul este placat cu argint, vine ambalat in cutie de cadou. Caruselul muzical recomadnat impreuna cu acest set de botez, este si el placat cu argint iar calutii sunt rame foto duble. Puteti insera opt fotografii ale bebelusului in ramele fotoduble in forma de caluti.

Pe langa setul cu pusculita si casetute pentru mot si dintisor despre care am mentionat si la poza anterioara, mai sus, Juliana va recomanda si un set superb cu perie si peiptene.

Un cadou de botez  sau pentru prima zi de nastere a bebelusului poate sa includa un suport pentru certificat si un carusel muzical.
La botezul bebelusului, puteti oferi o rama foto pentru primul an. In fiecare luna a primului anisor, puneti cate o fotografie care marcheaza cresterea lui bebe. Spatiul mai mare din stanga il rezervati fotografiei de la botez sau de la prima zi de nastere. Combinatia de carusel muzical si rama primul an poate fi recomandat si drept cadou pentru prima zi de nastere.
Aici avem un set pentru prima bucla si primul dinte cu pusculita in forma de locomotiva, un suport pentru certificat si o caseta pentru primii botosei.

Pe langa caseta pentru primii botosei si setul tren pentru mot si dintisor puteti  adauga setul pentru perie si pieptene de la Bambino.


























Vrei sa achizitionezi una dintre recomandarile de cadouri bebelus botez prezentate mai sus? Viziteaza magazinul online de cadouri de botez eJuliana.ro 
 

Niciun comentariu :