sâmbătă, 2 iulie 2016

Cani pentru miri Juliana

Cani pentru miri The Boss si The Real Boss Juliana

  

 Astazi va prezentam un set de doua cani pentru miri The Boss si The Real Boss. Canile sunt facute dintr-un portelan foarte fin si fac parte din colectia de cadouri de nunta si miri de la Juliana. La Juliana, magazin de Cadouri Bucuresti, colectia de cadouri de nunta si botez inseamna cam 70 chiar 80% din multitudinea de produse pe care le gasiti aici.

Am ales acest set de canute pentru cafea pentru ca este reprezentativ la sectiunea de cani pentru miri.La fel ca si acest set cadou de nunta sau cadou de casa noua si cuplu, si celelalte seturi de canute pentru miri vin ambalate in cutii elegante gata pentru a fi oferite cadou cu ocazia nuntii dar si cu ocazia aniversarilor de casatorie.

 Idei de cadouri pentru cuplu in diverse ocazii importante

De fapt acest set de cani poate fi oferit cu aproape orice ocazie, unui cuplu de indragostiti, logodnici sau casatoriti. Pe una dintre cani scrie: ''The boss'' iar pe cealalta scrie:''The Real Boss''.
De fapt, oricare dintre cei doi isi pot oferi cadou acest set poate chiar cu ocazia zilei de nastere. Atata timp cat aveti simtul umorului aveti tot ce va trebuie. Intr-o relatie de durata este nevoie de dragoste si simtul umorului pentru a trece cu bine peste toate obstacolele care se pot ivi in calea celor doi.

Combinatii de cadouri de nunta Juliana care includ un set de cani pentru miri

 Cani pentru cuplu si rama foto verighete placata cu argint si decorata cu strasuri de cristal colectia Juliana
Suport pentru certificat de nunta decorat cu inimioare si alte simboluri gravate si set de cani pentru cuplu
Cani Sef si Adevaratul sef -The Boss si The Real Boss intr-o combinatie recomandata cu potcoava norocoasa de nunta si suportul pentru certificatul de casatorie placat cu argint.
Cani pentru cuplu si suport pentru certificat de casatorie placat cu argint
Setul de cani poate fi acompaniat de un set de suport pentru certificatul de nunta cu baza si potcoava decorata cu verighete pentru miri

Un evantai de dantela alb impreuna cu un set de cani pentru cuplu poate fi un cadou superb pentru mireasa.
Poti cumpara setul de cani vizitand magazinul eJuliana

Niciun comentariu :