luni, 24 aprilie 2017

Cadou de botez pentru baietel

Cadou de botez pentru baietel recomandat de Juliana

Cand ai nevoie de un cadou de botez pentru baietel stim exact la ce eveniment vei participa. Vrei sa faci cea mai buna impresie la primul eveniment important din viata bebelusului? Alege o combinatie inspirata pentru cadoul de botez al bebelusului!

 Juliana iti pune la dispozitie o multime de variante si comabinatii inspirate de cadouri de botez pentru baietel si fetita cu care vei impresiona pe tinerii parinti si nasii bebelusului.
Pentru a oferi un cadou reusit pentru baietel sau fetita, este nevoie de produse de calitate premium cu o prezentarea deosebita.

 Special pentru baietel, am ales cateva articole utile dar si frumoase in acelasi timp. Stim ca este important sa combinam utilitatea unui cadou cu prezentarea deosebita.
 Album foto albastru pentru baietel decorat cu calut si pusculita porcusor de ceramica albastra insotite de un talisman de noroc, potcoava de alama good Luck in cutie albastra.
Rama foto pentru primul an placata cu argint din colectia magazinului Juliana. Album foto placat cu argint Baby. Set cadou pentru bebelus baietel in forma de tren. Setul include doua cutiute pentru prima bucla si primul dintisor in forma de vagonas si o pusculita in forma de locomotiva.

Album foto argintat Juliana si set pentru primul dintisor si primul mot al bebelusului  cadou de botez pentru baietel inspirat de Juliana, magazin de cadouri Bucuresti.
Album pentru primul an al bebelusului placat cu argint din colectia Juliana Impressions. Un cadou pentur baietel cu set de tacamuri Twinkle si set de doua cutiute stelute albastre, placate cu argint
Album foto Baby set mot dintisor tren Juliana
Album foto Ziua Botezului placat cu argint si set tren pentru mot si dintisor Juliana


Trei cadouri pentru baietel, un album foto, un sport pentru certificat si un trenulet placat cu argint, set pentru prima bucla si primul dintisor

Poti oferi acelasi cadou de botez ca si cel de mai sus doar schimband albumul. In acest caz, alumul este dedicat special evenimentului crestinarii. Albumul foto placat cu argint este inscriptionat Ziua Botezului-My Christening day

In cazul in care doresti sa combini un album cu rama pentru primul an, o poti face achizitionand un album foto pentru primul an. Astfel, poti pune in el atat fotografii de diferite marimi iar pe coperta vei pune fotografiile facute in fiecare una a primului anisor.




Suport pentru certificat set pentru bucla si dintisor cadou pentru baietel


 
Din colectia Button Corner de la Juliana, iti recomandam un calut pusculita, doua casetute pentru mot si dintisor si o rama foto pentru primul an.




























Suport pentru certificat placat cu argint Juliana si set pentru bucla si dintisor in forma de tren




Set tren pentru bucla si dintisor si set de trei tacamuri Impressions by Juliana, placate cu argint.

Set de doua cutiute pentru prima bucla de par si primul dintisor stelute albastre si set de tacamuri placate cu argint pentru baietel.

Pentru a comanda oricare dintre aceste idei si recomandari de cadou de botez pentru baietel, poti vizita magazinul online ejuliana.ro. 
Daca vrei sa confirmi stocul sau sa comanzi direct la telefon produsele dorite, suna la numarul de telefon 0785232325!

Niciun comentariu :