joi, 1 decembrie 2016

Paravan despartitor decorativ ieftin

Paravan despartitor decorativ ieftin

Paravan despartitor decorativ ieftin de vanzare, paravan ieftin de vanzare! Daca as fi negustor ambulant cum erau pe vremuri, pe strazile desfundate ale Bucurestilor, cred ca as fi avut succes.
De ce am inceput acest articol cu acest ''slogan''? De ce paravan ieftin de vanzare?
As fi putut formula altfel ca sa sune mai bine. Paravan ieftin si bun de vanzare! Ar fi sunat mai bine?  V-ar fi placut mai mult?
paravan decorativ ieftin


De unde ati cumpara daca ati avea de ales? De la un magazin care se lauda cu marfa buna si ieftina sau de la un magazin care are marfa scumpa si proasta? Usor de ales daca ar trebui sa alegeti asa. Din pacate lucrurile nu sunt tocmai alb si negru.
paravan decorativ ieftin
In realitate nu exista ieftin si bun. Proababil sunt si eceptii dr tocmai aceste exceptii cofirma regula. Daca este prea ieftin, atunci cu siguranta nu-i bun!
Paravan decorativ ieftin
 Sa revenim la ''oile noastre si sa vorbim concret! Paravane ieftine. Unde gasim paravane ieftine si proaste?

Cu siguranta vreti marfa proasta pentru ca sunteti in cautare de marfa ieftina. Vreti sa va tina de ''joi pana apoi''. Stiu, vreti sa faceti economii. Da si eu vreau sa fac economii. Dar tocmai pentru ca vreau sa fac economii nu cumpar marfa ieftina si proasta. stiti cum se spune: ''Suntem prea saraci ca sa cumparam ceva ieftin.''
paravan decorativ ieftin

In general, ieftin este sinonim cu prost cand vine vorba de marfa.

De ce sa cumperi un paravan ieftin si prost care nu o sa tina cand poti cumpara un paravan decorativ mai scump dar de calitate care te tine o viata.
paravan decorativ ieftin
Este simplu! Cumperi un paravan ieftin, intelegi repede ca nu ai facut un chilipir ci o afacere proasta. Calitatea materileleor folosite este una proasta. Cerneala folosita la imprimare este proasta. O picatura de apa si gata paravanul, este deja patat.

Paravan decorativ ieftin

Puteti incerca. Cusaturile sau lipiturile la imbinari sunt proaste si cand ti-e lumea mai draga, colturile se desprind , imbinarine nu mai sunt imbinari ci panza care atarna.
Desi nu tot ce vine din China este de proasta calitate, paravanele de mai sus sunt '' made in China'' si sunt de calitate inferioara celor englezesti pe care le puteti vedea la Juliana aici

Niciun comentariu :