luni, 29 august 2016

Fantana de interior cu pietre de carneol

Fantana de interior cu pietre de carneol

Fantana de interior cu pietre de carneol combina calitatile pietrei recunoscute pentru marirea energiei si a echilibrului cu simbolul si elemntul apa, recunoscut in feng shui ca aducator de bunastare, energie buna si sanatate.
Apa este un puternic remediu feng shui pentru energizare si curgere armonioasa a energiei CHI. Nu amplasati mai mult de un simbol sau remediu al acestui elemnt intr-o camera!
 Desi, mareste energia intr-in spatiu interior, cum ar fi camera in care locuiesti, carneolul este si un stabilizator de energie, ceeace inseamna ca aduce armonie, liniste si siguranta.
 Despre piatra de carneol se spune ca aduce energie, armonie, siguranta si protectie pentru cei care amplaseaza un remediu care contine acest cristal de culoare roscata maronie cu efecte translucide.
 Despre carneol se spune ca mareste energia sexuala si este bun mai ales pentru femei.
 Aduce putin cu piatra de citrin si este adesea folosit impreuna cu aceasta pentru a crea bijuterii, copaci feng shui, fantani feng shui care sunt folosite ca remedii pentru abundenta si bogatie.

 Poate fi combinat si cu alte pietre pentru a folorma un copac feng shui cu mix de pietre semipretioase. Fiecare piatra are semnificatia ei pentru care este recunoscuta insa de multe ori gasim si calitati comune la unele dintre aceste cristale binefacatoare.
 Este ideal sa amplasati in casa dvs cel putin o fantana cu pietre de carneol pentru a imbina calitatile aducatoare de energie ale elemntului APA cu cele ale pietrelor de carneol.
Puteti achizitiona o fantana feng shui sau o fantana de interior cu pietre de carneol vizitand magazinul ejuliana.ro sau sunand la numerele de telefon 0785232325 sau 0765511512

Niciun comentariu :