duminică, 7 august 2016

Cadouri de botez cu buline roz si albastre

Cadouri de botez cu buline roz si albastre pentru fetita sau baietel

Cadouri de botez cu buline roz si albastre pentru fetita sau baietel din colectia de cadouri pentru bebelusi de la Juliana magazin de cadouri Bucuresti.Va prezentam cateva idei inspirate de cadouri pentru fetita si cadouri pentru baietel pe care le puteti folosi pentru a oferi cele mai frumoase cadouri cand mergeti la botez sau ziua de nastere a bebelusului. Atat in magazinul Juliana din bvd. Ferdinand 103 Bucuresti cat si online pe eJuliana.ro puteti gasi exact ce aveti nevoie pentru a face cea mai buna impresie la botez sau oricand doriti sa oferiti un cadou pentru bebelusi.
 
Rama foto, suport de certificat si cutiute pentru prima bucla si primul dintisor decorate toate cu buline albastre si puse impreuna intr-o combinatie inspirata de cadouri de botez pentru baietel.
 Rama foto, suport de certificat si cutiute pentru prima bucla si primul dintisor decorate toate cu buline roz pe fond crem si puse impreuna intr-o combinatie inspirata de cadouri de botez pentru fetita de la Juliana cadouri pentru bebelusi.

Suport de certificat sau caseta pentru certificatul bebelusului impreuna cu un set de cutiute sau casetute pentru mot si dintsor decorate toate cu buline albastre din colectia Juliana.

 Suport pentru certificat de nastere si caseta rotunda cu capac pentru baietel decorata cu buline albastre marca a colectiei pentru bebelusi WJ de la Juliana.
 Caseta pentru certificatul de nastere sau suport pentru certificatul de nastere al baietelului este pus impreuna intr-o asociere inspirata de cadouri de botez pentru baietel cu o caseta rotunda cu capac si dun set pentru mot si primul dintisor.
Suport pentru certificatul de nastere al fetitei si set de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor al fetitei.Fiecare dintre cele tre este inscriptionat cu litere roz puse in relief pe capac: ''Baby Girl'' Fetita.
 Avem trei cadouri pentru fetita in aceeasi combinatie cu buline roz de la WJ by Juliana. O caseta rotunda cu capc, doua casetute pentru primul dintisor si prima bucla de par si desigur o caseta sau suport pentru certificatul de nastere al fetitei.
  Suport pentru certificat de nastere si caseta rotunda cu capac pentru fetita, decorata cu buline roz, marca a colectiei pentru fetite, WJ de la Juliana.
 Ambele cadouri pentru fetita, atat suportul pentru certificat cat si caseta rotunda pentru lucrusoarele fetitei vin ambalate in cutii de cadou Juliana.
Casetute pentru prima bucla si primul dintisor al fetitei in combinatie cu casetuta rotunda pentru alte lucrusoare pretioase, idee inspirata de cadouri pentru fetita de la Juliana.

Asigurati-va ca produsele se afla in stoc in momentul achizitionarii online! Puteti oricand comanda sau achizitiona cadouri de la Juliana daca sunati la 0785232325 sau online pe ejuliana.ro


Niciun comentariu :