vineri, 20 mai 2016

Cutie pentru sticle de vin si joc de sah

Cutie pentru sticle de vin si joc de sah

Un cadou deosebit adresat in special barbatilor, aceasta cutie pentru sticle de vin si joc de sah este o idee de cadouri deosebita cu ocazia zilei de nastere, onomastica sau pentru sarbatori.


 Cutie pentru sticle de vin in culoare roscata Burgundy.

Sunt cateva modele interesante de cutii cu seturi de vin si joc de sah pe care le recomandam. Cea mai populara varianta este cutia pentru doua sticle de vin cu accesoriile puse pe mijloc iar piesele de sah sunt prinse pe capac in interior.
setul pentru desfacerea sticlei de vin include toate accesoriile necesare, dop, tirbuson, inel, termometru etc.

Set cadou pentru barbatii cunoscatori, pasionati de vinuri bune

 Capacul cutiei este si tabla de sah in acleasi timp. Piesele jocului de sah se gasesc in interior impreuna cu accesoriile pentru desfacerea sticlei de vin. Interiorul cutiei este frumos acoperit in satin purpuriu care ne aminteste de culorea vinului de calitate.
Puteti lua aceasta caseta pentru sticle de vin si joc de sah pentru un cadou deosebit dar de ce nu, pentru colectia personala. Bucurati-va de prezenta unui prieten jucand sah impreuna la un pahar de vin bun!
Puteti achizitiona aceasta cutie pentru doua sticle de vin cu set de accesorii si joc de sah de la Juliana Magazin Cadouri Bucuresti AICI!
Alte idei de cadouri pentru barbati mai puteti alfa citind si alte articole din blog mai vechi sau mai noi sau in pagina dedicata pentru barbati.

Niciun comentariu :