marți, 19 aprilie 2016

Parfumuri miniaturi

Parfumuri miniaturi pentru femei si pentru barbati

De ce miniaturi de parfumuri? 

De ce parfumuri miniaturi? Pentru ca fiecare dintre noi iubeste parfumurile. Dar acestea nu sunt parfumuri in adevaratul sens al cuvantului. Ba da. Sunt parfumuri in miniatura. Totul este redus la scara. In general, oamenii apreciaza miniaturile, nu numai cele de parfumuri si le colectioneaza.

Miniaturi de parfumuri pentru geanta


Primul motiv pentru care este ideal sa ai si parfumuri miniaturi este unul practic. Sticlele de parfum obisnuite sunt prea mari pentru a fi purtate cu tine in fiecare zi la serviciu, la plimbare, in vacanta etc.
Cand mergi in vacanta, nu are rost sa cari bagaje prea multe. Totul este redus in dimensiuni si aici intra si sticla de parfum.

Nu poti lua sticla de parfum cu tine in geanta pentru este prea mare. Chiar daca ai o geanta incapatoare tot nu are sens sa-l cari dupa tine.

Exista recipiente mici cu atomizor in care poti pune parfumul pentru a-l avea cu tine, in geanta.

Totusi, sunt mult mai elegante miniaturile. Ai, de fapt, parfumul preferat, aroma si mirosul pe care il iubesti, cu tine tot timpul.

Totul este redus la scara.In loc de 30, 50 sau 100 de ml ai sub 10 ml intr-o sticluta care imita perfect, in cele mai mmici detalii forma sticlei de parfum mare.
Atunci cand poti, achizitioneaza o cutie intreaga de miniaturi ale parfumului pe care il folosesti. Este mai ieftin asa.

 Colectie de parfumuri miniaturi


Un al doilea motiv este cel legat de colectie. Pentru ca sunt atat de dragalase, le poti colectiona. Poti avea o intreaga colectie de parfumuri miniaturi, chiar daca nu le folosesti pe toate.

Nu ti se potrivesc toate parfumurile. Vei folosi, probabil, o parte sau cateva dintre ele, insa pe celelalte le colectionezi si crede-ma te vei bucura de colectia ta.

Parfumurile miniaturi sunt disponibile atat pentru femei cat si pentru barbati. Unele parfumuri vin in colectii realizate de catre producatori, ambalate in casete de cadou.

 Mini parfumuri pentru cadouri


Casete de cadou? Cadou? Aha! Acum vorbim de un trilea motiv-cadoul. Cumpara parfumuri miniaturi pentru a le face cadou.
 Nu sunt scumpe, sunt chic si isi fac efectul asupra celor care le vor primi. Cine nu se bucura sa primeasca un parfum, sau o caseta cu o mini colectie de parfumuri?
Daca nu ai gasit astfel de casete ci doar miniaturi de parfumuri separat, atunci, ai nevoie de o punguta de cadou sau o cutiuta de cadou.

Mai jos ai cateva parfumuri miniaturi pentru femei si pentru barbati pe care le gasesti la eJuliana.ro online dar si la magazinul lor din bvd. Ferdinand 103.

Parfum miniatura pentru el Trussardi Uomo 5ml

Parfum miniatura pentru ea Paillettes EDT Enrico Covery 6ml 0.21FL.OZ
Parfum miniatura pentru ea Romeo Gigli 7.5ml
Parfum miniatura pentru el MOODS by KRIZIA 6ml
 
Parfum miniatura pentru el Moods by Krizia in cutie 
Parfum miniatura pentru ea Trophee Lancome Paris 3.5ml
Parfum miniatura pentru ea Yin Imperiale 6ml
Parfum miniatura Society by Burberry 4ml 

Niciun comentariu :