sâmbătă, 16 aprilie 2016

Idei inspirate de cadouri de nunta

Idei inspirate de cadouri de nunta

 
Cand ati primit invitati de nunta va ganditi deja ca pe langa darul obisnuit in bani, trebuie sa oferiti si cadouri de nunta pentru miri. Sunt multe idei inspirate de cadouri de nunta pe care le gasiti la Juliana, trebuie doar sa le folositi si veti face cea mai buna impresie.
Rama foto de birou Mr Right&Mrs Always Right  cu trei deschideri frumos decorata in stilul elegant Juliana.

Set de doua pahare de cristal pentru miri Mr Right si Mrs Always Right. 
Pahar de bere pentru mire si pahar de vin pentru mireasa



Rama foto de nunta in forma de verighete argintate decorate cu strasuri de cristal Two Hearts One Love.


Rama foto pentru miri dantelata si cutit de tort argintat in cutie superba de cadou impreuna cu un set de pahare de cristal.
 Suport pentru certificat si rama foto pentru miri I Do. Atunci cand spui da in fata ofiterului starii civile, fotografia respectiva merita o rama foto pe masura.

Set de doua cani de portelan fin inscriptiuonate cu ''I Do''-Da.



 Cand cei doi miri spun ''da'' in fata ofiterului starii civile...au nevoie si de un set de pixuri pentru cununie cu care sa semneze!

Iata rama foto pentru miri I Do, ''Da'' din colectia de cadouri de nunta de la Juliana.


Rama foto pentru miri in forma de verighete pe care scrie in limba engleze: Cu acest inel te iau in casatorie.. si potcoava norocoasa pentru miri. Suport pentru certificat si rama foto in forma de inimioara , ambele argintate, prezentate in cutii de cadou. Rama foto de perete Love decorata in stil vintage.


Rama foto pentru miri dantelata cu suport pentru certificat si potcoava pentru miri cu lebede, toate aceste idei de cadouri pentru miri sunt placate cu argint si vin ambalate in cutii individuale de cadouri. Suport pentru certificat de nunta placat cu argint in set cu baza si potcoava placata cu argint.


Suport pentru certificat si cutit de tort placate cu argint si prezentate in cutii de cadou din colectia de cadouri pentru miri de la Juliana.

Set de doua cani pentru miri sau cuplu Morning Gorgeous /Handsome si set cadou cu pixuri de cununie si brelocuri cu Mr Right si Mrs Always Right.



Potcoava argintata cu doua verighete, set pentru miri cu pixuri de cununie si brelocuri puse langa un elegant suport pentru certificatul de casatorie


Potcoava pentru miri si cuierul Home decocrat in stil vintage.

 
Un superb set de doua cani pentru miri frumos decorate cu verighete argintii cu strasuri de cristal si un set cu brelocuri si pixuri de cununie pentru miri.
 
Pe langa rama foto de birou pentru miri am pus si o potcoava norocoasa decorata cu doua verighete impreunate din colectia Amore by Juliana.

 
Colectia Signography de la Juliana va pune la dispozitie mai multe idei de cadouri pentru miri cu adevarat inspirate, de o finete exceptionala, frumos ambalate in cutii elegante de cadou. Aici va recomandam un album foto pentru miri si o potcoava norocoasa poe care scrie Wedding day Love and Cherish.

Rama de nunta Wedding si album de nunta in cutie cu patru sectiuni pentru fotografii de nunta. Album si rama foto pentru miri Wedding Day colectia de cadouri de nunta de la Juliana. Rama si album pentru miri decorate in ivoir vintage
 Cutiuta pentru veirghete si rama dubla pentru miri

 Rama dubla pentru miri legata cu simbolul & pusa langa un suport de crtificat din colectia Amore.

Rama de birou I Do pentru cei doi miri si cutia de verighete
Set de doua cani Mr&Mrs decorate cu verighete argintii cu cristale in relief si set de tort pentru miri in cutie de cadou.
Potcoava norocoasa pentru miri poate fi oferita si impreuna cu acest set superb de doua pahare din colectia de cadouri pentru miri Signography Juliana. Set de tacamuri pentru tort, set argintat cu paleta si cutit de tort cu manere decorate cu inimioare.Setul cu paleta si cutit de tort este placat cu argint si vine ambalat in cutie cu satin la interior.
 

 Suport pentru certificat de nunta si rama foto verighete placata cu argint lucios cu strasuri de cristal



Potcoava norocoasa din colectia Love and Cherish de la Juliana.Prezentarea este impecabila in cutii elegante de cadouri pentru miri.


Set arginta cu paleta si cutit de tort ale caror manere sunt formate din inimioare alaturate prezentate impreuna cu un suport de certificat Amore in cutie de cadou.


  Suport pentru certificat Amore by Juliana si rama fotopentru miri.Suportul pentru certificat este decorat cu doua verighete argintate in relief pe capac.In interior acest suport pentru certificat este captusit cu velur moale si catifelat.

Niciun comentariu :