sâmbătă, 27 iunie 2015

Idei de cadouri pentru absolventi


Idei de cadouri pentru absolventi

 
Momentul absolvirii unei institutii de invatamant liceu, colegiu sau facultate, este unul important care merita o atentie deosebita atat din partea familiei cat si din partea prietenilor.Cand spun atentie deosebita nu ma refer doar la sarbatorirea cum se cuvine la trecerea acestui pas important din viata unui tanar sau a unei tinere ci si la alegerea de cadouri pe care sa le oferim acestora.
Aveti cateva idei de cadouri de absolvire pe care le puteti lua in considerare fiecare:
Album si rama foto
Absolvirea este un moment important care nu trebuie ratat.Faceti cat mai multe fotografii pe care le puteti pune intr-un album si rama foto sau chiar tablou. Puteti oricand oferi o rama foto pentru fotografia de la absolvire  sau un album foto in care proaspatul absolvent isi va pune amintirile pretioase cu ocazia acestui eveniment. 
 

Bani.


Bani, sa oferi bani la absolvirea liceului sau a facultatii? Da de ce nu, doar suntem parte din familie.Nu oferim bani ca sa inceapa o scoala ci pentru ca a terminat-o.Este, daca vreti o rasplata pentru seriozitatea de care a dat dovata pe parcursul anilor de studii, cu atat mai mult daca a avut si rezultate foarte bune.
Bilet de avion
Un bilet de avion la Paris sau catre orice alt oras isi doreste sa viziteze in vacanta care urmeaza.Orice absolvent daca nu are alte planuri imediate, isi doreste sa calatoreasca si sa vada locuri noi si oameni noi.Aceasta poate fi o ocazie deosebita pe care o poate folosi.
Tableta sau telefon nou

Atat tableta cat si telefonul sunt gadget-uri pe care tinerii le apreciaza foarte mult.Daca ii cumparati unul pe care stiti ca si-l doreste, ati gasit cadoul perfect.
Rama pentru diploma.

Fiecare absolvent primeste o diploma de absolvire pe care ar trebui sa o puna in rama.Puteti alege o rama mai deosebita pe care o puteti oferi cu aceasta ocazie.
Cadouri personalizate.
Aici sunt foarte multe idei de cadouri pe care le puteti folosi si toate pleaca de la fotografie.Momentul absolvirii este unul dintre cele mai fotografiate momente legate de scoala asa ca puteti folosi o fotografie pentru a o imprima pe cana, un tricou, o perna etc.
Un trofeu de cristal.
Suntem tot in zona ideilor de cadouri personalizate.Un mesaj motivational gravat sau imprimat pe un trofeu de cristal poate fi o idee minunata de cadouri pentru absolvire.

Niciun comentariu :