duminică, 7 iunie 2015

Ce cadouri de botez poti oferi pentru bebelus?

Idei de cadouri pentru botez pentru bebelus

Fie ca mergeti la botezul unui baietel, fie ca sunteti invitati la botezul unei fetite, stim ca un cadou de botez special va aduce bucurie celor doi parinti si familiei.Cadourile pe care Juliana vi le recomanda vin frumos prezentate in cutii elegante pentru ca, nu-i asa, prezentarea este la fel de importanta ca si cadourile.
Oferiti un cadou de botez din colectia de cadouri de botez de la Juliana!

 Cutiute pentru prima bucla si primul dintisor cu leu si ursulet, ceas si pusculita porcusor albastra pentru baietel.
Set cadou de botez pentru baietel cu rama foto albastra si suport pentru certificat captusit cu velur argintiu in interior.
Carusel muzical roz si bleumarin, ceas roz, cutiuta pentru prima bucla si cutiuta pentru primul dintisor roz pentru fetita.

Carusel muzical, pusculita porcusor si casetute roz pentru prima bucla si primul dintisor.
Carusel muzical, album foto intr-o combinatie inspirata cu casetute roz pentru prima bucla si primul dintisor.
Carusel muzical, album si rama foto castel cu casetute roz pentru prima bucla si primul dintisor.
Ceas roz, album foto, casetute roz pentru prima bucla si primul dintisor- colectia de cadouri de botez pentru fetite de la Juliana.

Set cadou  de botez pentru fetita cu pusculita roz in forma de porcusor de ceramica Baby Girl si set cu suport pentru certificat si rama roz.
Set cadou pentru botez cu pieptene si perie placate cu argint in cutie eleganta de cadou, set de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor, rama foto pentru primul an si  pusculita cub cu rama foto, toate din colectia de cadouri pentru botez Bambino by Juliana.
 
Set cadou de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor, pusculita cub cu rama foto, si set  cu perie si pieptene Bambino by Juliana.
Rama foto pentru primul anisor Noah, set cadou de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor, pusculita in forma de ursulet cu flanel roz si set  cu perie si pieptene Bambino by Juliana.
Set cadou de doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor, set de botez cu caciulita si botosei, set  cu perie si pieptene Bambino by Juliana.
Set cu botosei si caciulita , set cu perie si pieptene si pusculita ursulet roz din colectia Bambino by Juliana.
Pusculita ursulet cu flanel roz pentru fetita facuta din polirezin care imita ceramica,set de caciulita si botosei si rama foto pentru primul an.
Pusculita ursulet roz, cutiute pentru primul dintisor si prima bucla de par a bebelusului si set Bambino cu caciulita si botosei intr-o frumoasa cutiuta de cadou cu capac transparent.

Rama foto pentru primul anisor Noah cu animalute unde puteti une fotografiile facute in fiecare luna aprimului anisor, set cadou pentru botez cu perie si pieptene, cutiute pentru prima bucla si primul dintisor si set cadou cu caciulita si botosei.
Carusel muzical cu caluti de lemn pentru bebelus, cutiute roz pentru prima bucla si primul dintisor si rama foto castel care ne aminteste de castelele din povestile cu printese.
Set cadou pentru botez cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor in forma de trasura cenusaresei cu calut si trasura in forma de dovleav, exact ca in povesti.Pe fiecare casetuta trasura scrie Prima bucla respectiv Primul dintisor.
Pusculita ursulet cu flanel albastru pentru baietel, rama foto pentru primul anisor Noah, set cu periuta si pieptene si set cadou cu cutiute pentru bucla si dintisor din polirezin cu iepuras si ursulet , din colectia de cadouri de botez Juliana
Suport pentru certificat placat cu argint personalizabil si set de tacamuri de botez cu lingurita, furculita si cutitas, toate in cutii de cadouri elegante
Un set cadou foarte popular este combinatia de suport pentru certificat si doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor placate cu argint de la Juliana.
Acestea sunt doar cateva dintre ideile de cadouri pentru botez pentru fetita si baietel pe care vi le recomandam Pentru a vedea si alte idei si recomandari de cadouri vizitati magazinul online apasand sus in dreapta meniului sau sunati-ne la numerele de telefon:0765511512 si 0730004292.

Niciun comentariu :