miercuri, 8 mai 2013

Idei de cadouri

Idei de cadouri

Nu-i asa ca, atunci cand esti invitat la o petrecere de zi de nastere sau onomastica, primul gand care iti vine in minte este ca trebuie sa mergi sa cauti un cadoul perfect?
Nu este greu sa gasesti cadoul potrivit daca stii unde sa cauti.
Noi iti dam o mana de ajutor si iti oferim cateva idei de cadouri.

Foto cristale personalizate.

Un cadou original si deosebit inseamna, de fapt, un cadou personalizat.
Tuturor ne plac pozele frumoase. Unii dintre noi chiar fac o pasiune din fotografie.
Colegii se strang in jurul calculatorului tau atunci cand ii anunti ca ai adus pozele din ultimul concediu, rudele tale adora sa admire pozele cu tine atunci cand erai mic, iar prietenii si prietenele tale abia asteapta sa vada cum au iesit pozele de la ultima petrecere.
Astazi, multe dintre pozele pe care le facem raman depozitate in cardurile camerelor foto digitale sau in computerele de acasa.
Nu ar fi mai amuzant daca le-am folosi intr-un mod mai placut?
Si de aici porneste ideea unui cadou personalizat. Decat sa lasi pozele aglomerate intr-un card de memorie, mai bine selecteaza-le pe cele mai interesante si foloseste-le pentru a pregati un cadou unic si deosebit.
Iata cateva exemple:
Alege acele fotografii colorate, clare, in care persoana care va primi cadoul este personajul principal.
Pentru a nu da gres, asigura-te ca acea poza este printre preferatele persoanei respective si treci la treaba! Poti imprima, in centrele specializate, orice poza pe diverse produse, ori poti transforma poza intr-un banner de mari dimensiuni.
Nu-i asa ca prietena, mama, colega sau oricine altcineva va ramane profund impresionata daca ar primi u fotocristal cu fotografia lor?
Cea mai importanta parte a acestei idei este sa alegi fotografia potrivita.
Amuzant si deosebit, cadoul personalizat este o surpriza placuta pentru oricine.


Niciun comentariu :