marți, 4 noiembrie 2008

feng shui


Aceasta filozofie se bazeaza pe premisa ca spatiul de locuit este un fel de oglinda a vietii omului, astfel incat obiectele si energia din casa iti pot incetini sau amplifica progresul in viata.Feng Shui spune ca fiecarui colt al casei ii corespunde un aspect precis al vietii.
Activatorii Feng Shui ai Bogatiei au rolul principal de a atrage in casa si firma dumneavoastra sansele de abundenta si prosperitate, dar si de sanatate in acelasi timp. Prin simpla lor prezenta starea de spirit din jurul lor se schimba simtitor, relatiile devin mai relaxate, dispar energiile de cearta si neintelegerile, sporind astfel sansele de a vedea si simtii ocaziile bune si profitabile care ne ies in cale.Unele din cele mai puternice simboluri ale bogatiei care sunt folosite cu succes de cei ce practica aceasta minunata arta a Feng Shui-ului, sunt Buddha cel Vesel, Dragonul Norocos, Monedele Chinezesti sau I-Ching, Lingourile si Pepitele de aur, Fantanile Feng Shui si multe altele pe care le gasiti in acest magazin virtual. De asemenea cei mai indragiti si folositi Zei ai Bogatiei sunt Chai Shen Yeh sau Thai Shen Yeh, Kuan Kung sau Kuan Ti ( care mai este denumit si Zeu al Razboiului), Tua Peh Kong, Fuk Luk Sau (sau Fu Lu Shou), Chai Shen Poh si Cei Opt Nemuritori.Asezati acesti activatori Feng Shui ai bogatiei in cele mai vizibile locuri din casa sau firma. Cand le priviti, ganditi-va la dorintele dumneavoastra de prosperitate, abundenta si sanatate, si vizualizati aceste ganduri ca fiind implinite. Facand astfel, le imprimati acestor activatori puterea de a va transforma visele in realitate. Trebuie doar sa aveti rabdarea si credinta ca toate vin la timpul lor, iar ceea ce va doriti nu trebuie sa afecteze „liberul arbitru” al nimanui.
 Pentru o situatie materiala in crestere, pentru castiguri si acumulari financiare, pentru o viata prospera, trebuie sa puneti aici
monezi chinezesti legate cu ata rosie, simbolul prosperitatii in feng shui
vase cu apa - boluri, fantani, acvarii sau fotografii care inspira curgerea apei (cu exceptia dormitorului)
plante cu frunze rotunde, ce sugereaza monezile

plante cu flori rosii, purpurii sau violet
trei obiecte identice: trei vaze, un candelabru cu trei brate

obiecte verzi, bleu, aurii, rosii sau purpurii

obiectele ce inspira acumulare de bani si bogatie: cecuri, pusculita, casa de bani

colectii de monezi, un recipient cu bani noi

caseta cu bijuterii, obiectele scumpe
un tablou scump sau un obiect de arta, de lux

plante si copacei de apartament

imagini reprezentand copaci sau plante

obiecte inalte si suple

clopotei de vant cu 8 tuburi din lemn.

un cristal swarovski
figurine reprezentand broscute cu bani norocosi, lingouri de aur, bani sau monezi
In perioadele cu probleme financiare, in perioadele de acumulare financiara pentru scopuri grandioase (cumpararea de apartament sau de masina, daca doriti o crestere a salariului, veniturilor sau bugetului,amplificati zona cu obiecte ce reprezinta elementul APA .Lumineaza intrarea in casa ta!
Adu gandirea lucida si sansa la usa ta prin iluminarea caii de acces in casa. Aprinde lumina pe scara blocului sau in fata casei chiar si pe timp de zi sau macar cateva ore si vei vedea cum cariera ta va lua avant.
Repara lucrurile stricate .Inlocuieste becurile arse.Repara robinetii care curg .Repara usile care nu se inchid
O sonerie stricata mareste provocarile in viata profesionala, asadar ai grija sa functioneze!
Imbunatateste-ti situatia financiara luand situatia in propriile maini!

Dragostea este unul din motivele principale care motiveaza multe persoane sa practice Feng Shui-ul. http://cadouridecoratiuni.allshops.ro/produs/53262/rate+mandarine.html
Orice energie, inclusiv cea romantica, intra in casa pe usa, asadar deschiderea cat mai larga si mai frecventa a acesteia iti vor aduce in casa iubirea. Daca esti in cautarea unei iubiri noi, scapa de energia stagnanta prin indepartarea mizeriei de langa usa, iar apoi te poti astepta ca cineva interesant sa-ti bata in usa!

Pentru a va activa sansele de dragoste si casatorie va puteti folosi de energia multor activatori pe care vi prezentam in magazinul nostru virtual. Etalerea lor in colturile specifice ale dragostei si casatoriei din casa dumneavostra vor face sa va creasca sansele de a va gasi sufletul pereche, iar celor deja casatoriti va vor aduce o viata sentimentala mai plina de bucurii si impliniri.Activatorii Feng Shui ai dragostei pe care vi le oferim sunt folositi cu succes de mii de ani, puterea lor fiind demonstrata prin miile de persoane singure sau cupluri care fie si-au gasit sufletul pereche, fie si-au imbunatatit cosiderabil viata de cuplu.
Fara indoiala ca cele mai indragite simboluri ale dragostei sunt simpaticele Rate Mandarine. Alaturi de acestea mai puteti folosi si alte simboluri la fel de norocoase, cum ar fi Simbolul Dublei Fericiri, orice fel de obiecte sau bijuterii din cuart roz, Cei Doi Crapi pentru sporirea sanselor de casatorie, florile de lotus si de bujori, Dragonul si Phoenix-ul, Zeita Kuan Yin, Pietrele sau Bratarile Dzi cu Doi Ochi si multe altele, renumite pentru binefacerile si norocul in dragoste pe care il creeaza.Maestrii Feng Shui spun ca cel mai potrivit loc din casa pentru activarea norocului in dragoste este coltul de sud-vest, care mai este denumit si sectorul Dragoste si Casatorie.
Puteti activa acest sector in dormitor sau sufragerie, dar in nici un caz in baie sau bucatarie.
Iti doresti o viata amoroasa mai tumultuoasa, sa avansezi in cariera si sa-ti intre gramezile de bani in casa? Expertii in Feng Shui te sfatuiesc cum sa aduci toate sansele de partea ta! Chiar daca nu crezi in aceasta arta orientala, nu strica sa incerci!
Pe langa o atitudine pozitiva si inteleapta pe care trebuie sa o aveti in desfasurarea unei afaceri de succes, va mai puteti folosi si de actiunea extraordinar de benefica a anumitor activatori feng shui, creati special pentru aceasta. Etalarea lor la birou dar si acasa, va vor sporii cosiderabil sansele sa descoperiti noi oportunitati pentru afacerea dumneavoastra si sa va cresteti rapid veniturile.
In Feng Shui, sectorul responsabil pentru aceasta este nord-vestul.
Fiind in acelasi timp si sectorul patriarhului sau tatalui familiei, maestrii il considera cel mai important sector, deoarece se spune ca atunci cand conducatorului familiei ii merge bine, intreaga familie se va bucura de prosperitate, abundenta si siguranta pastrarii acestora din generatie in generatie.
Remediile Feng Shui ne ajuta sa ne mentinem sanatatea si sa traim in armonie cu mediul inconjurator.
Poate ca am uitat cat de profund suntem legati de spatiul in care traim si cat de important este pentru sanatatea noastra sa traim intr-un mediu echilibrat. Cred ca am constatat cu totii ca anumite locuri ne dau o stare de spirit buna si ne indeamna sa tragem adanc aer in piept, in timp ce altele ne seaca de energie, ne aduc o stare proasta.
Exista o stiinta straveche cunoscuta si folosita de 5000 de ani, numita Feng Shui, al carei principiu de baza este ca starea de bine a omului este influentata de modalitatea in care circula energia in spatiul in care traieste. Feng Shui ne invata cum sa traim in armonie cu mediul inconjurator si cum sa folosim obiectele, piesele de mobilier si culorile din jurul nostru, astfel incat sa ne imbunatatim sanatatea, vitalitatea, starea financiara, statutul profesional, viata de cuplu, etc. Cateva mici schimbari in spatiul in care traim sau muncim pot aduce cu sine mari schimbari in viata noastra.
Cele cinci elemente in Feng shui
APA este cel mai important element pentru o armonie desavarsita.
a mediului in care traiti. O mica fantana improvizata, un acvariu cu pesti sunt doar cateva detalii pentru a aduce elementul apa in spatiul dv.
 Elementul apa poate fi inlocuit cu:
Culori:negru , albastru
obiecte ondulate - ca valurile
imagini acvatice (fotografii, tablouri), acvarii, fantani, blouri cu apa proaspata, oglinzi, sticla, materiale transparente si usoare
Daca este prea multa apa ,aceasta produce nehotarare si ezitare.
Apa distruge focul, este amplificat de metal, este distrus de pamant, este slabit de lemn. In functie de aceste relatii de compatibilitate si incompatibilitate, alaturi de acest element trebuie asezat doar elementul care il amplifica, nu si cel care il distruge.
FOCUL trebuie sa fie prezent in spatiul dv. Este simbolul pasiunii si al actiunii, al miscarii rapide, al activitatii. El reprezinta cea mai mare concentratie de energie yang, si este reprezentat de lumanari, lampi, soba, lampi sau poate fi inlocuit cu:
obiecte de culoare ROSU, ROZ, PURPURIU, PORTOCALIU
forme triunghi, piramida.
Materiale:matase, materiale sintetice, desene cu geometrie abstracta, imagini cu animale
Daca este prea mult foc , acesta aduce nerabdare si stress.
Prea putin foc - creeaza pasivitate si lene. Focul distruge metalul, este amplificat de lemn, este distrus de apa, este slabit de pamant. In functie de aceste relatii de compatibilitate si incompatibilitate, alaturi de acest element trebuie asezat doar elementul care il amplifica, nu si cel care il distruge.
PAMANTUL este simbolul stabilitatii, al sigurantei, al increderii. Nu este reprezentat de solul pe care se afla casa dv., ci de roci, flori de mina, cristale, argila, obiecte de ceramica sau de teracota, copacei feng shui, figurine sculptate in piatra, un bol cu pietre de rau. In cazul in care lipseste, poate fi inlocuit cu
obiecte de culoare MARO, GALBEN, PORTOCALIU, culorile pamantului
forme PATRAT, CUB
pietre, ceramica, lut, cristale, nisip, imagini cu munti, deserturi
 Prea mult pamant -produce depresie, greutate, blocaje. Pamantul distruge apa, este amplificat de foc, este distrus de lemn, este slabit de metal. In functie de aceste relatii de compatibilitate si incompatibilitate, alaturi de acest element trebuie asezat doar elementul care il amplifica, nu si cel care il distruge.
LEMNUL trebuie sa fie prezent in orice spatiu. Lemnul este simbolul cresterii si al progresului. Atentie insa: nu mobila sau obiectele din lemn sunt cele care reprezinta acest element, ci lemnul in forma sa vie: plante si flori, mici copacei de apartament, bonsai, clopotei din bambus sau imagini reprezentand copaci, plante, peisaje din natura. Daca nu puteti avea un copacel in incapere, inlocuiti elementul lemn cu:
obiecte de culoare VERDE, BLEU DESCHIS
obiecte INALTE si SUPLE, dungi dispuse pe verticala, coloane
peisaje naturale, imagini cu copaci si paduri, imagini cu flori si frunze, arbusti, copacei, plante inalte
Prea mult lemn produce agresivitate si nerabdare. Prea putin lemn - creeaza neputinta si neajutorare. Lemnul distruge pamantul, este amplificat de apa, este distrus de metal, este slabit de foc. In functie de aceste relatii de compatibilitate si incompatibilitate, alaturi de acest element trebuie asezat doar elementul care il amplifica, nu si cel care il distruge.
METALUL este simbolul flexibilitatii, al concentrarii. Trebuie sa fie prezent sub forma de obiecte metalice: argint, cupru, aur, bronz, statuete de metal, sfesnice de argint, clopotei metalici etc. Metalul poate fi inlocuit cu: obiecte de culoare ARGINTIE, AURIE, CENUSIE, ALBA
forme ROTUND, OVAL, SFERa, buline, cercuri, semicercuri
bijuterii, aur, argint, bronz, cupru, alama, arama, fier forjat
Prea mult metal - creeaza spirit critic exagerat. Metalul distruge lemnul, este amplificat de pamant, este distrus de foc, este slabit de apa. In functie de aceste relatii de compatibilitate si incompatibilitate, alaturi de acest element trebuie asezat doar elementul care il amplifica, nu si cel care il distruge.
Casa mea este feng shui
Se spune ca in dormitor nu trebuie sa se afle obiecte care sa iti distraga atentia. Aceasta incapere trebuie sa fie locul de evadare din lumea exterioara, un loc in care sa iti revii fizic si emotional. Asta inseamna ca televizorul nu are ce cauta aici; daca ai totusi unul, ascunde-l in spatele unor usi cat timp nu il folosesti sau acopera-l. cu ceva.
Ar trebui sa limitezi pe cat posibil obiectele electronice in aceasta camera. Expertii Feng Shui spun ca uneori electricitatea se afla in stransa legatura cu boala.
Nici oglinzile nu au ce cauta in dormitor, chiar daca in general prezenta lor e benefica. Aceasta este incaperea unde se face exceptia: oglinzile reflecta energia din incapere, iar in dormitor calmul ar trebui sa fie la el acasa. Limiteaza-te la una singura daca nu ai incotro si scoate din dormitor si plantele mari. Este camera unde totul trebuie sa fie cat mai simplu si mai linistitor.
Unul dintre aspectele cele mai importante este pozitionarea patului, ce iti spune cum vei dormi. Somnul iti afeacteaza starea de sanatate , performantele de la locul de munca si chiar relatia sentimentala. Incearca sa nu pozitionezi patul sub fereastra si nici cu fata spre ea sau sub ceva care atarna (tablou, raft, dulap etc.). Oricare dintre aceste pozitionari are efecte negative.
Capul trebuie sa aiba in spate peretele, insa lateralele patului ar trebui sa fie libere.
Combinatia nefasta intre lipsa razelor soarelui si lipsa aerului curat creaza un chi stagnant care poate duce la boala. Dormitorul localizat intr-o camera aflata la capatul unui coridor lung poate determina ca energia care intra sa fie prea puternica si sa-ti slabeasca sanatatea.
 Usa dormitorului nu trebuie sa se deschida direct catre o baie, catre scari (care permit energiei negative sa patrunda in camera) si nici catre coltul unui perete al altei camere, care poate bloca chi-ul si cauza probleme circulatorii. Toate acestea se remediaza punand un cristal fatetat intre usa dormitorului si emitatorul de energie negativa. In ceea ce priveste coltul peretelui acesta trebuie acoperit sau mascat cu ceva in functie de creativitatea fiecaruia.
Patul nu trebuie niciodata plasat astfel incat sa aiba un perete comun cu baia. Daca nu-l puteti muta, atunci puneti o folie de aluminiu pe peretele comun, astfel incat partea lucioasa sa fie inspre baie.
Daca in dormitor doarme cineva care este bolnav, atunci acea camera trebuie aerisita in permanenta, sa fie bine luminata pentru a atrage energie yang proaspata benefica pentru procesul de vindecare. Amplasarea patului in cadrul dormitorului are o importanta deosebita.
Sa nu folosesti obiecte care simbolizeaza apa, cum ar fi fantanile artificiale, broastele, pestii, acvariile sau tablourile infatisand o cascada, un lac sau o apa curgatoare. Produc aceleasi efectele nefaste ca si oglinzile. Sa nu dormi niciodata sub o grinda, deoarece da dureri de cap si produce boli ale sistemului nervos, daca trece pe deasupra capului sau boli legate de inima, plamani, daca trece pe deasupra pieptului. Fereste-te si de colturile sau unghiurile ascutite atintite catre tine, deoarece iti pot aduce respiratia ucigatoare.
Baia
Baia este asociata cu apa, ce reprezinta bunastarea si oportunitatea. In aceasta incapere ai grija ca usa si capacul de toaleta sa stea inchise, pentru ca oportunitatile si energia pozitiva sa nu se piarda.
Culorile cele mai potrivite sunt cele luminoase, nuantele de pastel. Acestea "rimeaza" perfect cu florile proaspete si lumanarile parfumate, ce fac incaperea prietenoasa. Oglinzile, in baie, sunt binevenite, mai ales daca nu ai o fereastra. Ai grija sa fie mereu curat, pentru ca mizeria, deranjul, aduc energii negative.
Bucataria
Mancarea aici pregatita ii satura pe toti ai casei, tinandu-i sanatosi si pregatindu-i sa faca fata tuturor provocarilor din exterior. Este strans legata de succes si ne leaga pe noi, cei care o impartim.
Aragazul ar trebui sa fie plasat astfel incat persoana care gateste sa poata vedea cine intra in incapere. Tine suprafata aragazului curata si libera, fara obiecte de care nu ai trebuinta imediata, pentru ca si fluxul energetic sa fie unul pozitiv.
Culori ideale pentru bucatarie : rosu, verde, alb si galben. Nu tine obiectele ascutite la vedere, deoarece dau o stare de anxietate.
La vedere trebuie sa fie fructele proaspete, ce simbolizeaza abundenta. Daca folosesti ustensile de bucatarie care nu iti plac, scapa de ele, pentru ca aduc energii negative.

Camera de zi

Camera de zi este una publica, un spatiu care ar trebui decorat si organizat pe acest principiu. Toate scaunele, fotoliile ori canapelele trebuie sa fie cu fata catre usa, astfel incat musafirii sa fie intampinati cum se cuvine.
Incaperea trebuie sa fie bine luminata, pentru a putea fi stimulata conversatia. Adauga oglinzi, plante, acvarii cu pesti si alte obiecte ce aduc energii pozitive. Nu pune televizorul in centrul camerei; in acest loc ar trebui sa se afle o masuta de cafea si o planta sau doua. Ideea e sa incurajezi interactiunea si sa creezi un spatiu luminos, vesel.
Daca ai facut deja cateva schimbari si nu simti ca esti inconjurata de energii pozitive, aseaza plante si lumanari.
La noi gasiti cadouri si decoratiuni din Anglia la cele mai bune preturi.
Avem papusi din portelan de colectie cu certificat de autenticitate.
Figurinele cu cristale Swarovsky si placate cu aur sau argint pot fi cadouri ideale. Puteti oferi cadouri inspirate cu produse de aromaterapie: sapunuri naturale , sfere efervescente de baie din saruri naturale, sare de baie parfumata, uleiuri de aromoterapie, bete parfumate si difuzoare de esente pentru camera.

http://www.ejuliana.ro/
Ne puteti gasi si la magazinele din Cocor si
Bvd.Ferdinand 103
Ne puteti scrie la urmatoarele adrese de email:
fotocristale@yahoo.com
contact@fotocristal.ro
tel:
0765511512
0730 004 292
Sales Blogs - BlogCatalog Blog Directory
http://www.blog360.ro/suggest-link.php?id_category=7
Portal Looker.ro


Recensamantul Bloggerilor



Zodia Porcului  este una dintre cele mai frumoase. Oamenii Porc sunt foarte amabili şi prietenosi.
Te simti in siguranta cu ei. Ei fac ceea ce gandesc. Ei spun şi să acţioneaza asa cum gandesc. Sunt optimisti, ceeace uneori pot fi chiar naivi.
Persoanele Porc sunt foarte sociabile. Ei nu doresc să fie singuri.  Ei nu vor fi in centrul conversaţiei, dar sunt fericiţi să fie doar o parte din ea. Într-un grup de conversaţie, dacă vedeţi o persoană stand şi râzand numai la glumele altora veti sti ce zodie este.
Cu toate acestea, oamenii din zodia porc sunt lenti. Sunt mai inceti in gandire. Ei au o mişcare lentă.  Acest lucru poate fi enervant pentru persoanele care sunt  cu persoane Porc tot timpul. Oameni  porc pot fi văzuti ca leneşi, din cauza mişcării lor lente, chiar dacă acestia nu sunt de fapt . Ei au  puţina ambiţie şi sunt  întotdeauna fericiti cu tot, care este de fapt bun.
Invatati de la horoscopul de porc, dacă credeţi că viaţa ta este prea grea sau când cand  simţiti ca transportăti  lumea pe umărul vostru.
Serpii nu sunt animale sociale. They don't trust the others so easily so they spend much time to learn someone, both working and personal relationship. Ei nu au încredere în ceilalţi atât de uşor astfel încât acestea să petrec mai mult timp pentru a învăţa pe cineva, relaţie atât de lucru şi personale.

Zodia Sarpelui
Oamenii Sarpe nu-si expun sentimentele uşor. Pe de altă parte, acestia au tendinţa de a păstra furia în interiorul lor şi aşteapta pentru a se razbuna.  S-ar putea să nu ştiti ca ei sunt supărati pe tine până când sunteti muşcati.
 Unii oameni  sarpe  fac tot ce este nevoie pentru a-si atinge scopurile lor, indiferent că acestea sunt bune sau nu.
 Sarpele poate fi  bun in cuplu totusi. Ei sunt inteligenti.  Ei înţeleg, de obicei, situaţia atât de bine şi într-adevăr ştiu cum să reacţioneze în mod corespunzător. Mai presus de toate, ei au  idei  financiare bune  Rar vezi oameni saraci care s-au născut în anii sarpe.
www.cadouridecoratiuni.allshops.ro

Bucatarie
Iata un link pentru gurmanzi si nu numai....
Enjoy !


CURATIREA SI PURIFICAREA SPATIULUI
CASA, BIROU,SPATIU DE LUCRU

Kitul care contine bolul cantator şi clopotelul de alama  este folosit pentru purificarea spatiului in care locuim sau lucram.Acest amestec secret de metale corecte generează un ritm care alunga , şterge, muta şi vindeca chi-ul stagnant şi negativ. Ritmul din amestecul de metal, de asemenea, va speria toate spiritele rele care nu pot tolera astfel de niveluri de rezonanţă.
Pe scară largă în Tibet în scopuri de purificare a spaţiului, bolurile cantatoare  sunt lovite cu un ciocanel de lemn, iar apoi în frecate de jur imprejur pentru a produce un amestec fascinant de rezonanta armonica şi accente bogate.
Acest bol frumos cântator sta pe o pernă moale şi vine cu un ciocanel de lemn-tare.
 Este cunoscut pentru a crea cel mai senzaţionale vibratii, care vor curăţi în mod corespunzător energia spaţiului nostru.
Acesta trebuie să fie lovit tare de trei ori şi ciocanelul se freacă de marginea vasului pentru a genera "un cânt ec continuu"  pentru a dispersa şi purifica chi-ul din jur.
 Între timp, clopotelul este un instrument excelent pentru atragerea de noi surse de venituri, bani de luare a oportunităţilor, creşterea vânzărilor şi invitarea noroc instant.
 Suna de clopotelul de fiecare dată când simţi de afaceri este lenta şi banii nu vin spre tine.
De asemenea,  arde lemn de santal si tămâie pe un vas de tămâie care iti vor fi furnizate pentru tine pentru  a genera purificarea spaţiului prin parfumare.
 Numai  lemnul de santal autentic are proprietăţi de purificare a spaţiului, cel sintetic, nu.

Când vom efectua purificarea spaţiului?

1. 1.  Când simţim că energia în spaţiile noastre este de stagnare, negativ, bolnav şi vechi.
Uneori, mentalul nostru este complet obstrucţionat din cauza  energiei negative din jur.
Dacă este neglijata, aceasta provoacă furie, certuri, depresii, nefericire, boala, suicid şi chiar accidente.
Energia negativa trebuie să fie ştearsa, curăţata şi purificata pentru a aduce înapoi noroc în vieţile noastre tot ceeace este bun .

2. 2. O casa care a fost construita cu mult  timp în urmă şi nerenovata pentru o lungă perioadă de timp.  În mod normal, o casa mai veche sufera de energie slaba, mai ales dacă există pierderi  de energie din nefericire, violenţă, certuri, pierderi şi de îmbolnăviri în ultimii ani.

3. 3.  Fie că este o casă construită recent sau casă de mana a doua, este mai bine pentru a elimina orice energie negativă de pământ sau nenorociri vechi lăsate în urmă de evenimente anterioare a ocupanţilor de dinainte.
Faceti purificare atunci când se poate indeparta spiritele rele sinucidere, energii vechi si rele pentru a împiedica nenorocire care ar putea, eventual, lovi ocupanţii noi.

4. 4. Când doriţi să aduceti noroc, luminozitate şi o atmosferă relaxantă pentru mediul dumneavoastră. .

5. 5. Când Feng Shui-ul casei este cunoscut a fi rău, dar sunteţi în imposibilitatea de a trece la o nouă casa  din cauza anumite constrângeri.
Dacă veţi continua să staţi într-un loc cu Feng Shui rău, fără a face nimic pentru ao îmbunătăţi, viata ta va continua să se degradeze.
Prin urmare, ar trebui să efectuaţi frecvent purificarea spaţiului pentru casa dvs, astfel încât să aveţi posibilitatea să eliminaţi temporar ghinionul şi sa generati  energie buna pentru a aduce noi oportunităţi .
6. 6. Când doriţi să vă face locul mult mai atractiv pentru clienţi, susţinători şi prieteni.
Omul evita în mod automat  locuri care au energie incomoda.
Dar, odată ce aţi purificat spaţiu liber de energie, veţi observa diferenţa.

7. 7.  Când doriţi să începeti un an nou, o afacere noua, o noua cariera, o viaţă nouă şi un nou mediu, cu noroc si avere.

8. 8. Atunci când aveţi o numai ghinion la birou sau locul dvs de munca ,multe probleme, procese pe rol şi probleme care pot fi cauzate de un  Feng Shui rău şi nu ştiti ce a mers prost cu Feng Shuiul casei.  Bolul cântator va ajuta la vindecarea temporar Feng Shui problemele din casa dvs., cum ar fi energia negativa, astfel încât ghinionul dvs. sa poata fi eliminat.

9.  Pentru cei care sunt deranjati de stelele zburatoare şi obţinerea de cure lunare în diferite secţiuni ale casei, soluţia este de a face o purificare a spaţiului lunar cu bolul cantator în casa dumneavoastră pentru a vindeca toate necazurile si problemele .

 Cum sa faci bolul sa cânte?

 Calitatea sunetului unui bol cantator depinde foarte mult de abilităţile dumneavoastră în afară de  materialul şi dimensiunea corectă a vasului. Audierea un sunet perfect nu este imediată şi nu areun efect imediat
 Veti învăţa cum să utilizaţi vasul mai mult pentru a purifica spatiul .
 La început, sunetul poate veni plat, dar pe măsură ce invatati sa interacţionati mai mult cu vasul, sunetul devine mai pur şi mai puternic.Prin urmare, trebuie să fiţi foarte calm si netulburat atunci când folositi bolul.

1. 1.  În primul rând, ţineţi vasul aşezat pe perna, cu o palma, şi ciocanul de lemn cu o altă parte. Stati calm.

2. 2. Loveste tare dar aveţi grijă să nu fie prea tare  pana vasul cade de pe perna. Veţi învăţa cum să-l controlati, cum sa va familiarizati cu el.
3. 3. Cand vasul începe să vibreze după lovire, se creaza un  sunet continuu prin frecarea dintre  lemn şi marginea vasului, in sensul acelor de ceasornic.
Aveti nevoie de multde exercitiu pentru a face acest lucru perfect.
Puteţi încerca să faci acest lucru la unghiuri diferite de timp şi vă va spune care este cel mai bun unghi pentru fiecare persoana.

CURATIREA

Purificarea spaţiului  este cel mai bine dimineaţa între orele 7 - 13. Cea mai buna oră este la 12 atunci când se factrecerea de la dimineaţa la amiază.
Vă rugăm să faceti o baie şi sa purtati nişte haine curate înainte de efectuarea purificarii spatiul dvs.
Sa aveti nodul mistic sau purtati o bratara Dzi de protecţie atunci când doriţi să purificati  spaţiu.
În primul rând, deschide toate ferestrele şi uşile din toate zonele pe care vrei să faci cu spaţiu de curatire sau purificare. Acest lucru se face pentru a permite aerului, luminii soarelui sa aduca fluxul de energie in întregul spaţiu.
Amintiţi-vă sa  porniti, de asemenea, toate luminile si ventilatoarele pentru a genera energie"Yang"  .
Aprindeti un bat de tămâie din  lemn de santal pe vasul de tămâie .
Să lasati aroma şi fumul de lemn de santal sa strapunga prin fiecare colt al spaţiilor doriti sa clare. Fumul de lemn de santal autentic are proprietăţi de ştergere a  negativitatatii.
Apoi, începi să faceti  vasul sa cante de la partea din faţă a casei, sau în cazul în care este intrarea principala.  Pe măsură ce intrati , loviti vasul de trei ori, urmat de frecare circulară pe  marginea bolului.
Treceti de  trei ori circular în jurul spaţiului. 
Dupa trei runde, lăsaţi vasul pentru a termina de cântat singur. Apoi, treceti la camera următoare în direcţia acelor de ceasornic in jurul casei si cand vei intrati, loviti vasul de trei ori din nou şi frecati vasul  în timp ce va deplasati  în interiorul camereide 3 ori.
Tabu: Vă rugăm să nu faceti curatire de spaţiu  în cazul în care există furtuni, ploi abundente şi de fulgere. Pentru locurile care are zapada, nu faceti curatirea  spaţiului atunci când, de asemenea, ninge.  Dar dacă ai putea face acest lucru imediat după ploaie şi zăpadă când aerul din jur este foarte curat şi limpede, că ar fi excelent!
Sarpele in 2011

Filosof, calm, înţelept, şi înţelegator, deşi de multe ori capricios sau indulgent cu sine.
Elegant, până la punctul de a fi ostentativ. Se poate comporta egoist, dacă e calcat pe coada.
O doamnă  este, de asemenea, fermecătoare în personalitate si se imbraca elegant.
Ea este receptiva şi un gânditoare profunda şi îi place să judece prin intuitie. Ea este norocoasa în bogăţie prin viaţa ei.
Filozof, teolog, expert politic, finanţator viclean - persoana Sarpe este cea mai adânca gânditoare şi enigmatica a ciclului chinez. El este înzestrat cu o înţelepciune înnăscuta al său foarte propriu; un mistic în dreptul său propriu. Graţios şi soft-vorbit, el iubeşte cărţi bune, alimente, muzică, teatru, el va gravita spre toate cele mai bune lucruri în viaţă. Cele mai frumoase femei şi bărbaţi puternici tind să fie născuţi sub acest semn. Deci, dacă sunteţi unul dintre oamenii Snake, sunteţi într-o companie bună.
O persoană a acestui semn, în general, se bazează pe judecata proprie si nu comunica bine cu ceilalţi. El poate profund religioase sau psihice, sau pe de altă parte, total hedonistic. Oricum, el are încredere în vibraţii proprie, mai degrabă decât sfaturi afara. Cele mai multe ori ... nu el va fi dreapta.
Îi place misterul, Books, extravaganţă, Caldura, Organizarea, Animale de companie şi mâncare bună
Surprize antipatii, Money rece, de creditare,, Multimile vulgaritate, zgomot şi disconfort.
Norocul dvs. în Anul 2011
În general Prognoza În 2011, cei nascuti in anul Snake sunt pe o rola ca Feng Shui vânturile şi forţele cosmice care influenţează ani, toţi vă sunt pozitive. În primul rând, vă puteţi bucura de binecuvântările de noroc Rai aduse de numărul 6 Ceresc Star care zboară în locaţia casa ta de Sud-Est. Acest stele oferă oportunităţi şi neaşteptate. Pe langa aşezat pe un mic bun augur Star, Dragonul este, de asemenea, flancat de un alt bun augur mici, pe de o parte şi de bun augur Big pe de altă parte. Această combinaţie de stele benefice va atrage avere splendide şi noroc, culminând într-un an magnific. În plus, puteţi beneficia, de asemenea, din energia de bun augur de numarul 8 Star, care se află în nord-vest în acest an. Activa numărul 6 al ceresc de energie cu un sigiliu Rai Activator sau Big Six Smooth Monede binecuvântare în Sud-Est şi de a atrage putere de 8 cu Opt bun augur zeităţi nemuritoare. Pentru a încheia, chi-ul dvs. interior este puternic, ceea ce inseamna ca nu se bucura doar norocul bun, dar este suficient de puternică să primească şi să utilizeze pe deplin de ea.
Acesta este unul din acei ani atunci când totul pare să se încadreze în loc, fără prea mult efort din partea ta. Cu dumneavoastră puternic stele chi interior şi de bun augur, succesul şi realizările sunt bine în grasps dvs., asa ca nu!
Ca o măsură de final, nu uitaţi să vă păstraţi Horoscop aliaţii şi prietenii aproape de tine. Cu ajutorul şi sprijinul lor, obstacolele vor fi mai putin coplesitoare, norocul va fi multiplicat si succesul va părea dulce atât de mult.
Anunturi gratuite

Daca vrei sa asculti muzica buna, muzica claica, easy listening lounge music, pop, rock , blues da CLICK AICI http://www.rahanopolis.ro/

Niciun comentariu :