marți, 20 septembrie 2016

Cadou personalizat pentru barbati

Cadouri pentru barbati, personalizari din colectia Juliana

Cadourile personalizate sunt idei inspirate de cadouri pentru barbati. Un cadou personalizate ste intotdeauna un cadou inspirat pe care il puteti oferi in multe ocazii importante precum ziua de nastere sau ziua onomastica.

Cutia cu set de accesorii pentru desfacerea sticlei de vin poate fi personalizata prin gravarea pe capac a unui mesaj special pentru sarbatorit.

In general o cutie cu accesorii pentru vin se ofera in general barbatilor. Sunt insa multe alte situatii cand cutia cu accesorii poate fi adaugata sau oferita si cuplurilor.

Se intelege ca sunt destule cupluri , femei si barbati care apreciaza vinul iar un cadou care include o cutie petnru sticla de vin cu accesoriile respective este un cadou inspirat.

Vestea buna este ca o cutie cu accesorii poate fi personalizata prin gravare astfel ca aveti ocazia sa oferiti un cadou personalizat.

 Cutie cu set de accesorii pentru desfacerea sticlei de vin care poate fi gravata pe capac
 Cutie cu accesorii pentru sticla de vin personalizabila
Model de mesaj gravat pe capacul cutiei pentru accesorii vin

 Model de mesaj gravat pe capacul cutiei. Puteti grava orice msaj doriti, costuol pentru gravare incepe de la 30 de lei pentru un mesaj similar cu cel din fotografia de mai sus.

Cutie pentru accesorii de vin gravata pe capac, un cadou personalizat perfect pentru cei dragi.
 
Cutia cu accesorii pentru vin dupa ce a fost personalizata prin gravare


 Am ales un mesaj model de gravare, puteti alege orice mesaj pentru a fi gravat.
Alegeti mesaje speciale pentru cei dragi. Acestia isi vor aminti cu drag de cadoul dvs.

Un mesaj de incurajare pentru cineva care are de dat un examen sau incepe o noua afacere inseamna foarte mult iar un cadou personalizat cu un mesaj special este exact ce ar trebui sa oferiti.
Pentru a comanda cadouri personalizate gravate la Juliana vizitati ejuliana.ro sau sunati la numarul de telefon de mai jos!



Niciun comentariu :