joi, 4 august 2016

Paravan despartitor rustic din bambus

Paravan despartitor rustic din bambus la Juliana, magazin de cadouri si decoratiuni interioare din Bucuresti

Astazi am ales un model de paravan despartitor rustic din bambus, in doua culori pentru prezentare pentru ca pana acum am vorbit mai mult despre paravane decorative si despartitoare din panza.
Da, este adevarat, ca avem mai multe paravane decorative de interior cu aspect elegant.


Mai jos avem doua modele de paravane rustice din bambus. Fiecare paravan este facut din cadru si insertii de lemn peste care s-a impletit cu fir de bambus natural.
 Paravan decorativ sau despartitor din lemn cu fir de bambus, recomandat pentru interior si exterior.
 Paravanele despartitoare cu aspect rustic prezentate au in jur de 2 metri lungime cand sunt deschise complet.Stiti, sunt sigur, ca un paravan despartitor mobil se aseaza intotdeauna in zig zag pentru a avea stabilitate maxima. Probabil, asezat in zig zag acest paravan va avea lungimea ocupata la sol de aproximativ 170-180cm. Inaltimea paravanelor, cu anumite exceptii este de 180cm

 Fiecare paravan despartitor rustic este format din cadre dreptunghiulare de lemn prinse intre ele cu balamale metalice care permite deschiderea la 180 grade.
Pentru a achizitiona un paravan decorativ rustic nu ezitati sa sunati sau sa ne vizitati pe eJuliana.ro la sectiunea Paravane decorative



Niciun comentariu :