vineri, 19 august 2016

Cum curatam obiectele placate cu argint?

Cum curatam obiectele placate cu argint sau argintul in general?


Cum curatam obiectele placate cu argint din colectia de cadouri de nunta si botez de la Juliana? La Juliana, magazin de cadouri Bucuresti gasiti o multime de cadouri placate cu argint, personalizabile si nepersonalizabile.
Ca si obiectele facute din argint masiv, si cele placate cu argint oxideaza si capata negreala aceea in timp.
Ce trebuie sa stim in cazul in care cadourile placate cu argint incep sa oxideze?
Cadourile din categoria de nunta si botez de la Juliana sunt foarte populare si apreciate de catre clienti nostrii deaceea am ales astazi sa vorbim de ceace putem face atunci cand oobiectele placate cu argint incep sa isi piarda stralucirea initiala.
Unele obiecte isi pastreaza mai mult timp aspectul curat si stralucitor decat altele. Sunt mai multi factori care fac ca obiectele din argint sau placate cu argint sa oxideze. Primul este umezeala. daca sunt expuse in mediu umed, riscul sa se pateze este ai mare. Deasemenea expunerea la lumina solara poate accentua patarea. Substantele chimice pot deteriora definitiv obiectele placate cu argint asa ca asigurativa ca le tineti departe de ele.
Nu puneti cadourile placate cu argint in cutii de lemn. Lemnul este acid si la fel ca in celelalte cazuri oxidarea va fi pronuntata.
Ce facem in cazul in care obiectele placate cu argint capata nuante galbui, negre, maronii etc?
Exista cateva metode de indepartare  a petelor. Cea mai simpla metoda de curatare sau stergere este cea prezentata in flimuletul Juliana.Este vorba folosirea unei lavete fine spciala pentru argint si obiecte placate cu argint. Laveta este tratata special pentru cutratarea argintului si nu lasa urme pe acesta. In final argintul isi recapata stralucirea initiala.

Niciun comentariu :