luni, 20 iunie 2016

Album foto pentru bebelusi Baby

Album foto pentru bebelusi Baby 

 Un album foto pentru bebelusi, superb,  pregatit special pentru venirea pe lume a ''ghemotocului'' de dragoste, este mai mult decat util pentru fericitii parinti. Stim ca tatal lui bebe este pregatit deja sa-i faca o multime de poze celui mic. Toata lumea se va bucura sa-l admire pe bebelusi, surprins in cele mai frumoase momente. Cele mai gingase priviri, cele mai delicate gesturi merita sa rama pentru totdeauna surprinse de aparatul foto.

Album foto Baby placat cu argint

 Transforma acele momente speciale  intr-o carte de amintiri, un album foto pentru bebelusi Baby, placat cu argint din colectia de cadouri de botez de la Juliana.

Coperta principala a acestui album foto pentru bebelusi este si rama foto. Nici nu stiu de fapt, daca acest minunat cadou de botez pentru bebelusi, este o rama foto cu album sau un album pentru bebelusi cu rama foto. Oricum, albumul, daca asa il vom denumi, incepe cu o rama foto placata cu argint, frumos decorata cu o multime de simboluri si obiecte care fac trimitere catre lumea inocenta a copilariei.

Puneti fotografiile bebelusului in acest album. Puteti sa introduceti 72 de fotografii cu dimensiunile 10x15cm.


Albumul Baby vine in cutie de cadou argintie cu sigla Juliana si are urmatoarele dimensiuni:17x14x4.5cm
Este foarte usor sa oferi un cadou de botez daca ai ales un obiect care vine deja frumos ambalat.

 Vestea buna pentru cei care vor sa personalizeze cadoul lor este ca acest album are un spatiu in partea de jos a ramei unde se pot grava numele si prenumele lui bebe, chiar si ziua de nastere sau o mica urare de noroc.

Niciun comentariu :