duminică, 1 mai 2016

Ceasuri de birou miniatura

Ceasuri de birou miniatura

La eJuliana magazin de cadouri Bucuresti gasesti ceasuri de birou miniatura superbe in forma de instrumente muzicale. Daca esti pasionat de muzica si instrumente muzicale suntem siguri ca ceasurile miniaturi de mai jos sunt perfect pentru biroul tau. Daca iti plac ceasurile miniaturi de birou, iti plac instrumentele muzicale sau iti plac atat ceasurile cat si muzica atunci vei gasi aceste miniaturi adorabile.

 Ceas de birou chitara miniatura
 Ceas de birou chitara rosie miniatura
Ceas de birou saxofon miniatura
 Saxofon minitura cu ceas pentru birou
 Ceas de birou saxofon vazut din spate. Ceasul functioneaza cu baterie.
Cunosti un pasionat de muzica? Ce spun ? Sigur ca cunosti! Cu totii cunoastem cel putin unul. Chiar noi iubim muzica. Daca trebuie sa oferi un cadou de ziua de nastere sau onomastica a unui meloman sau pasionat de muzica in general alegerea unui ceas de birou in forma de instrument muzical este una inspirata.
Ceasul in forma de saxofon sa  mai bine zis, saxofonul placat cu argint cu ceas de birou poate fi oferit atat unui meloman cat si unui pasionat de muzica romantica sau de petrecere. Un meloman este o persoana care iubeste muzica clasica si suntem siguri ca un saxofon ar fi o idee inspirata de cadou. Cu totii stim ca saxofonul este apreciat pentru sunetul sau in formatiile de muzica Jaz si muzica de dragoste.

Niciun comentariu :