luni, 23 aprilie 2018

Carusel muzical pentru bebelusi si alte idei de cadouri Juliana

Carusel muzical pentru bebelusi si alte idei de cadouri Juliana

Carusel muzical pentru bebelusi si alte idei de cadouri din colectia Juliana recomandate pentru  botez, prima aniversare, ruperea turtei si taierea motului.
Carusel muzical bleu si alb cadou pentru baietel
Carusel muzical albastru si alb, recomandat impreuna cu un set in forma de tren argintat pentru prima bucla si primul dintisor. Acesta este un cadou pentru baieteldin colectia Juliana




Daca vrei sa oferi un cadou deosebit pentru baietel, te asigur ca beneiciaza de o prezentare frumoasa cu punga de cadou si cutie eleganta albastra.





Cutie eleganta de cadou si punga de cadou baby pentru baietel, recomandare Juliana


Cutie eleganta de cadou si punga de cadou Baby pentru fetita, recomandare Juliana

Set de doua cutiute petnru prima bucla si primul dintisor impreuna cu perie si pieptan in cutie si punga de cadou recomandata pentru fetita.


Carusel muzical roz alb in cutie de cadou pentru fetita. Aceasta este o recomandare potrivita de cadouri pentru botez, ruperea turtei sau prima aniversare a bebelusului.
Caruselul muzical vine preznetat in cutie de cadou si punga de cadou pentru fetita.
Setul argintat cu perie si pieptene recomandat drept cadou pentru botez sau ruperea turtei poate fi insotit de un carusel muzical in cutie pe care scrie '' Musical Box carusel''

Cum sa nu impresionezi pe cei dragi daca alegi cadouri pentru botezul fetitei din colectiile Juliana? O punga de cadou deosebita in care ai pus o cutie eleganta inseamna un dar special.
Cutia eleganta poate fi perfecta pentru setul mot si dintisor al fetitei. Cele doua casetute argintate in forma de caleasca Cenusaresei cu calut, arata foarte frumos in aceasta cutie ivoir.

Carusel muzical bleu si alb cadou pentru baietel
Carusel muzical albastru pentru baietel, poate fi oferit separat sau impreuna cu alte recomandari deosebite entru baietel.
Carusel muzical bleu si alb set argintat in forma de tren pentru prima bucla si primul dintisor cadou pentru baietel

Nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul 0785232325 pentru detalii legate de produse si stocuri! Pentru a comanda online pe site-ul nostru, vizitati magazinul onine de cadouri pentru bebelusi eJuliana.ro

Niciun comentariu :