vineri, 29 septembrie 2017

Remedii feng shui si simboluri orientale de bun augur

Remedii si simboluri feng shui de bun augur

Remedii feng shui si simboluri orientale de bun augur recomandate pentru casa si birou.

Care sunt cele mai populare remedii feng shui si simboluri de bun augur folosite in arta orientala si feng shui?

Cei pasionati de arta si traditiile orientale din feng shui stiu ca trebuie sa amplaseze in casa sau la birou anumite remedii pentru santate, prosperitate, bogatie, protectie si noroc.

 


 Unii stiu mai mult decat altii dece este nevoie de anumite cunostinte in feng shui pentur amplasarea corecta a acestor remedii.
Atat unii cat si ceilalti recunosc ca energia Chi trebuie sa curga libera pentru a crea un echilibru in casa sau in orice alt loc unde ne petrecem timpul.




In primul rand, casa noastra ar trebui sa fie organizata dupa princiipii de bun simt pe care le gasim in feng shui.
Ca si la sanatate, preventia este cel mai bun tratament. La fel si in feng shui decat sa indrepti si sa incerci sa repari, mai bine faci bine de la inceput.

Elefantul ca remediu feng shui si simbol

Pentru protectie, noroc, fertilitate se folosesc remedii cu elefant. Statuete reprezentand elefanti, uneori insotiti de rinoceri albastri, vor fi amplasate in locul unde este nevoie de protectie. Se spune ca elefantii nu trebuie sa stea singuri. Asigurati-va ca aveti cel putin trei elefanti in casa. Elefantii traiesc in grupuri care apartin de obicei aceleiasi familii, turme. Alegeti elefanti de piatra, elefanti din lemn sau bronz pentru a-i folosi ca remedii feng shui!

Broasca Raioasa


Pentru noroc de bani, atragerea bogatie se spune ca trebuie sa folosesti broasca raioasa. Asezata cu spatele la usa, broasca are un ban in gura, simbol al bogatiei pe care o aduce sau o pastreaza.Alegeti o broasca raioasa metalica precum cea de mai jos:

Broasca testoasa


Pentru fertilitate, longevitate si sanatate, puteti amplasa o broasca testoasa in casa.

 
Este bine sa alegeti o broasca testoasa din metal pentru a nu trebui sa o schimbati an de an.

Statueta Buddha


Foarte importante in feng shui si arta orientala sunt statuetele reprezentandu-l pe Buddha.

 

Fiecare Buddha reprezinta ceva, un simbol. Avem Buddha al vindecarii, Buddha al invatarii, Buddha al bogatiei, Buddha pentru protectie etc.
 

 In functie de gestul, pozitia mainii, stim ce simbolizeaza acel Buddha. Pozitia mainii, ''muddhra'' stabileste pentru ce a fost creat remediul cu Buddha.

Statueta Ganesh


Ganesh, un simbol si un remediu de origine indian, este un elefant cu corp de om sau un om cu cap de elefant. Simbolizeaza norocul in calatorii si inceput de afacere noua.

Cele trei maimute intelepte


Cele trei maimute inteleptedin alama antichizata



Busola


Foarte importanta in feng shui, busola este instrumentul care ne auta sa gasim zona in care trebuie sa asezam un anumit remediu feng shui. Fiecare dintre aceste remedii feng shui isi are locul intr-un anumit sector, pozitionat in functie de punctele cardinale.


Pentru a vedea aceste simboluri feng shui si pentru a le comanda, vizitati magazinul online ejuliana.ro dand click pe imaginea de mai jos.
Nu uitati sa cereti confirmarea stocului in magazin, sunand la numarul de telefon afisat: 0785232325.

https://www.ejuliana.ro/produse/cadouri-orientale-feng-shui


Niciun comentariu :