marți, 26 septembrie 2017

Rama dubla pentru miri Amore by Juliana

Rama de nunta Amore by Juliana

Rama de nunta dubla pentru miri si cuplu aniversar din colectia Amore by Juliana, decorata in ivoir, o nuanta calda, potrivita pentru nunta.

Pentru ca ai nevoie de idei inspirate de cadouri pentru miri, ne-am gandit sa-ti propunem o rama foto care se potriveste cu ocazia evenimentului.

In plus, poti sa o combini cu cateva cadouri din aceeasi colectie de la Amore. Noi, deja o avem in cateva combinatii si seturi inspirate pe care le poti alege.
Rama foto dubla pentru miri. Doua rame unite si decorate cu literele care formeaza abrevierile pentru domn si doamna, Mr& Mrs.
magazin online ejuliana.ro

Rama foto de nunta este dubla, legata prin simbolul &,  decupat  si aplicat. 
Poti sa o personalizezi daca vrei. Este foarte usor sa gravezi orice text doresti oriunde vrei pe suprafata ramei. Noi iti recomandamsa gravezi cateva cuvinte in parte adreapta jos ca in imaginea de mai jos:

Rama dubla pentru miri personalizabila
Rama dubla pentru miri personalizabila
Textul gravat este doar un model. Poti alege orice model de font si marimea potrivita pentru spatiul de gravat.Gravarea se poate face la orice gravor. Pentru detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon: 0765 511 512!

Rama dubla pentru miri Amore by Juliana
Rama dubla de nunta din colectia Amore by Juliana

Pentru ca face parte din colectia pentru miri de la Juliana, cadouri de nunta premium, rama dubla vine prezentata in cutie de cadou.
 Pentru a comanda rama foto dubla pentru miri, sunati la numarul de telefon al magazinului Juliana 0785232325. Vizitati magazinul nostru online ejuliana.ro pentru comenzi online cu livrare in 24-48 de ore.  Va rugam sa confirmati stocul in magazin pentru a evita eventualele intarzieri!

Niciun comentariu :