luni, 18 septembrie 2017

Paravan ieftin versus paravan scump

Cauti un paravan ieftin sau unul de calitate?
 

Ai nevoie de un paravan decorativ si cauti unul la un pret bun? Paravan ieftin versus paravan scump? Ce alegi?
La Juliana, gasesti paravane decorative de calitate. Daca esti in cautare de paravan ieftin, atunci ai nevoie de un paravan chinezesc. Doar paravanele de calitate proasta sunt ieftine. Vei intelege de ce in randurile care urmeaza.

Chinezii vand atat produs ed e calitate mai buna cat si produse de calitate proasta.Din pacate, in Romania, ajung cele de calitate proasta din simplul motiv ca sunt mai ieftine si oamenii le prefera pe astea din urma. Romanii se concentreaza pe pret nu pe valoare. Importatorii care aduc marfa din China stiu asta. Cunosc piata din Romania si stiu ca exista cerere pentru produse ieftine. Nu ai cum sa oferi calitate la pret mic. Este imposibil. Ca sa ajungi la un pret mic trebuie sa umbli la calitate.
Astfel, importatorii isi pot mari profitul pentru ca adaosul comercial este mai mare la produsele ieftine.  daca aduc produse de calitate, ar trebui sa-si punna un adaos mai mic pentru ca altfel pretul ar urca foarte mukt si produsul nu s-ar mai vinde.
Cred ca tipul de gandire: ‘’Lasa ca merge si asa!’’ atat de comun la noi , la romani, este acelasi lucru cu mentalitatea de om sarac  care ne tine prizonieri, in spatele tarilor occidentale. Este acea mentalitate fatalista care spune ca noi meritam mai putin. Nu, nu meritam mai putin. Meritam mai mult! Tocmai deaceea avem dublu standard la produsele care ajung in Romania.
Paravan decorativ si paravan despartitor 

Produsele ieftine se strica repede astfel ca oamenii vin sa cumpere din nou. Magazinele vand, importatorii aduc din China, chinezii au de lucru si economia merge! Daca asta te incanta, atunci e ok. E ok ca tot din aceasta cauza exista atata poluare in atmosfera. Este ok daca nu iti pasa de economia si mediul din Romania.
Tocmai pentru a proteja mediul inconjurator, nu comanda chinezarii ieftine! Cumpara produse de calitate care sunt facute cu tehnologii care nu polueaza. Pamnatul este casa noastra si trebuie sa ne asiguram ca stilul nostru de viata nu afecteaza natura.


Paravanele decorative de la Juliana sunt facute din materiale de calitate, decorate cu vopseluri de calitate, nepoluante.


Pentru a comanda un paravan decorativ sau unul despartitor de calitate, vizitati magazinul online ejuliana.ro si asigurati-va ca este disponibil sunand la numarul de telefon : 0765511512

Niciun comentariu :