sâmbătă, 20 mai 2017

Prima rama foto a bebelusului rama primul an

Rama primul an argintata Juliana

Rama din primul an
Rama din primul an

Prima rama foto a bebelusului sau rama din primul an de viata a lui bebe. Pretuieste fiecare moment si fiecare amintire a bebelusului tau din primul anisor de viata!


In primele doisprezece luni bebelusul tau creste si se schimba iar tu nu vrei sa ratezi nici un moment special. In fiecare luna poti pune o fotografie deoparte. Rama pentru primul an are cate un spatiu destinat fiecarei luni. Alege cate o fotografie frumoasa care reprezinta un moment special.


Rama din primul an



Toate acele momente speciale si emotii unice, legate de bebelusi se vor regasi in imaginile surprinse in fotografii pe care le-ai insirat in sensul cifrelor unui ceasornic pe rama foto pentru primul an.

Rama din primul an


De cele mai multe ori bebelusii primesc in dar jucarii si hainute. Daca ai de facut un cadou pentru un bebelus de 1 an, alege rama primului anisor. Rama pentru primul an este o alternativa deosebita la jucarii si hainutele care raman mici oricum.Rama foto este ceva ce ramane pentru totdeauna. Toti parintii se bucara sa revada mereu amintirile pretioase ale copilasilor lor.




Aceasta rama foto cu spatii multiple pentru fotografii nu trebuie uitata atunci cand te gandesti ce cadouri pentru bebelusi sa alegi. Cand vine vorba de cadouri pentru prima zi de nastere sau la implinirea primului anisor, alege intotdeauna o rama foto pentru primul an sau un album foto pentru primul an.





Rama pentru primul an

 Pui cate o fotografie in fiecare luna. Spatiul din centrul ramei il pastrezi pentru momentul aniversarii primului an. Cea mai frumoasa fotografie pe care o faci lui bebe la implinirea primului anisor trebuie pusa acolo.Cand este momentul sa cumperi o rama pentru primul an? Oricand. Poti sa o achizitionezi chiar imediat dupa ce a aparut bebe. Astfel iti va fi usor sa pui cate o fotografie in fiecare luna. Daca ai primit aceasta rama la aniversarea primului anisor este la fel de bine. Va trebui insa sa iei albumele ‘’la mana’’ sa cauti fotografiile facute in fiecare luna si sa le montezi.
Rama pentru primul an







In ceeea ce priveste modelul ramei, aici ai de ales. La Juliana gasesti mai multe modele de rame foto pentru primul an. Unele sunt placate cu argint, altele sunt facute din rasina. Uite cateva modele care iti vor ‘’face cu ochiul’’.





Rama foto pentru primul an de la Button Corner este una dintre cele mai dragalase. Decorata in nuante calde de crem inchis cu ursulet si iepuras, rama primului anisor este ambalata intr-o cutie de cadou frumoasa, decorata pe masura.
Daca esti cineva foarte apropiat familiei bebelusului si vrei sa oferi cadou aceasta rama ai ocazia sa impresionezi. Daca poti alege cele doisprezece fotografii si sa le montezi deja inainte de a oferi cadoul, atunci vei face cea mai placuta surpriza.

 Rama pentru primul an



Desigur, rama primului anisor poate fi un cadou extraordinar si pentru bunicii bebeblusului. Si ei s-ar bucura foarte tare sa primeasca una stfel de cadou special cu nepotelul sau nepotica lor.
In centrul ramei poti pune o fotografie cu dimensiunile 9x13cm iar restul fotografiilor trbuie sa aiba  dimensiunile in jur de 5x5cm . Nu trebuie sa fie rotunde sau ovale.

 Rama pentru primul an
Fotografiile se introduc prin spatele ramei. Pentru cei care se pricep la Photoshop lucururile pot fi si mai interesante. Poti alege fotografiile respective si le poti pune dupa modelul ramei. Dupa printare ai exact fotografia mare care se va potrivi exact ramei primului anisor. Dimensiunile totale ale ramei foto pentru primul anisor sunt:29.5 cm x 24 cm x 1.5 cm.
Rama pentru primul an
Pentru a oferi un cadou complet, iti recomandam sa achizitionezi si cele doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor impreuna cu o caseta pentru certificatul de nastere  tot din colectia Juliana. 
Pentru a comanda o rama din primul an, puteti suna la numarul de telefon al magazinului Juliana
0785 232 325 sau vizita magazinul online ejuliana.ro





Niciun comentariu :