luni, 13 martie 2017

Rama de nunta si suport pentru certificatul de casatorie

Rama de nunta si suport pentru certificatul de casatorie cadou de nunta superb


Rama de nunta si suport pentru certificatul de casatorie, o combinatie inspirata de cadouri de nunta recomandate,din colectia Amore by Juliana, magazin cadouri Bucuresti.

 Rama cu inimioare placata cu argint suport pentru certificatul de casatorie sau de nunta placat cu argint. Suportul de certificat de nunta cilindric este prins cu fundita de satin crem si prezentat in cutie eleganta de cadou Amore. Rama foto include spatiu pentur o fotografie de nunta cu dimensiunile 13x18cm
 Rama foto cu inimioare, placata cu argint, recomandata pentru o fotografie de nunta cu dimensiunile 20x25cm si suport pentru certificatul mirilor in cutie eleganta de cadou crem colectia Amore.
 Aceeasi rama foto de nunta pentru fotografii cu dimensiunile 13x18 poate fi oricand asociata cu un set suport de cetificat de casatorie Juliana, decorat cu inimioare si placat cu argint.

Acelasi model de rama foto dar recomandata pentru fotografii cu dimesiunile 20x25cm este combinata cu setul de suport de certificat de casatorie placat cu argint de la Juliana.


Caseta pentru certificatul de nunta si rama foto pentru miri cu inimioare in relief. Rama include spatiu pentru fotografie 13x18cm.
Pentru a comanda oricare dintre aceste combinatii de cadouri pentru miri, vizitati magazinul Juliana , online! Nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul: 0785232325pentru confirmarea stocului in magazinul din Bucuresti!


Niciun comentariu :