sâmbătă, 25 martie 2017

Caseta bebelusului originala de la Bambino by Juliana

Caseta bebelusului originala de la Bambino by Juliana

Caseta bebelusului originala din colectia de cadouri de botez  Bambino by Juliana, magazin de accessorii, cadouri si hainute pentru bebelusi din Bucuresti.
Este o idee inspirata de cadouri de botez sau cadouri pentru bebelus unde se pot pastra cele mai frumoae amintiri. Deasemenea in caseta bebelusului se pot pastra acele lucruri pretioase si importante atat de utile la botez.

 Placata cu argint rama foto care tine loc de capac al casetei bebelusului, este locul ideal al fotografiei de la botez.
 Frumos decorata cu iconite placate cu argint, frumos realizate si aplicate in relief, rama foto placata cu argint este si capac pentru aceasta caseta a bebelusului decorata intr-o culoare calda, ivoir.
 Astfel, avem doua intr-unul, o rama foto placata cu argint si o cutie eleganta, caseta ebelusului din colectia de cadouri de botez de la Bambino by Juliana.
Desi, in principiu, puteti pune orice lucurusor pretios al lui bebe, precum suzeta, bratarica de la maternitate, botosei etc, aceasta caseta a bebelusului este atat de utila u ocazia botezului. Tocmai din acest motiv, va sfatuim sa o achizitionati din timp de la Juliana. Asigurati-va ca ati pus in ea toate acele accesorii de care aveti nevoie cu ocazia crestinarii bebelusului dvs. 


 In interior, caseta bebelusului este acoperita cu material textil catifelat care va proteja lucrusoarele bebelusului. Veti putea pastra o viata aici, toate acele lucurusoare pretioase care va sunt atat de dragi.
Prezentata in cutie super eleganta de cadouri de calitate, caseta bebelusului face parte din categoria premium de cadouri pentru bebelusi. Juliana, va ofera sansa de a oferi doar cadouri de calitate premium, prezentate in cutii de cadou deosebite cu care veti face cea mai frumoasa impresie parintilor lui bebe.
Intra acum in magazinul nostru online ejuliana.ro pentur a comanda cu livrare direct la usa ta! Comanda acum telefonic si noi iti vom confirma stocul pentru oricare dintre produsele prezentate pe blogul Juliana!



Niciun comentariu :