sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Carusel muzical pentru copii cadou de craciun

Carusel muzical pentru copii cadou de craciun

Carusel muzical pentru copii un cadou de craciun recomandat de Juliana. Copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de Craciun si in general de perioada sarbatorilor de iarna. Ei par sa inteleaga cel mai bine simbolul craciunului si se bucura de frumusetea sarbatorilor de iarna. Este adevarat ca in aceasta perioada cand vine mosu', primesc o multime de cadouri de la scoala, de la rude, de la parinti .
Daca aveti copii sau aveti de facut cadouri unor copilasi, nu uitati sa adaugati si cate un carusel in punga cu cadouri. Mai ales daca sunt mici se vor bucura cel mai mult de cutiuta muzicala.
Carusel muzical Juliana, placat cu argint, un adevarat cadou pentru bebelusi, in cutie de cadou

 Sunt cateva modele de carusel muzical foarte frumos pictate manual. Modelul verde cu rosu  este un carusel muzical pentru craciun, special dedicat sarbatorilor de iarna. Pe langa el mai gasiti si alte modele pentru craciun.
 Carusel muzical de craciun decorat in culorile caracteristiccec craciunului verde, rosu si auriu

 Carusel roz pentru fetita, un cadou care poate fi oferit la botez sau prima zi de nastere sau cu orice alta ocazie cand dorim sa aducem daruri bebelusului fetita.
Carusel muzical rosu si auriu, un alt model de carusel de craciun pe langa modelele de carusele pentru baietel si fetita.
Carusel albastru cu alb pentru baietel, carusel alb rioz pentru fetita si modelele cu auriu recomandate pentru craciun.

Modele de carusele muzicale la Juliana, magazin de cadouri pentru copii din Bucuresti.
Viziteaza ejuliana.ro pentru a comanda un carusel muzical sau suna la numarul de telfon de mai jos pentru a rezerva si ridica din magazinul fizic!
 

Niciun comentariu :