joi, 27 octombrie 2016

Cani de ceai si cani de cafea din portean fin

Seturi de portelan si cani de ceai cafea Juliana

       Va recomandam cani de ceai si cani de cafea din portelan fin, idei de cadouri in aceasta perioada cand deja ne pregatim pentru sarbatori.Vorbim iar de idei de cadouri pentru sarbatori, cadouri pentru cei dragi la care ne gandim mereu.
       Ce cadou mai inspirat poti oferi unei femei pasionate de cafea sau ceai in aceasta perioada mai rece a anului din preajma sarbatorilor de iarna? O cana de ceai din portelan fin cu infuzor si capac este perfecta pentru orice cadou mai ales ca la Juliana, aceste cani vin prezentate in cutii elegante.

 Set de doua cani din portelan fin decorat cu trandafiri vin prezentate in cutie de cadou super eleganta.
 Cana de cafea din portelan fin decorat cu paun si fluturi superbi
 cana de cafea vine ambalata in cutie de cadou gata pentru a fi oferita celor dragi.
 Cana de cafea cu bufnita in cutie de cadou

 Cana de cafea din portelan fin cu model parizian de dantela fina
 Cana de ceai in set cu filtru si capac si suport de filtru
 Setul cu cana de ceai cu infuzor metalic si capac de portelan vine prezentata in cutie de cadou transparenta
 Can de ceai din portelan fin cu infuzor si capac de portelan, cana este decorata cu bufnite, atat de populare acum
 Setul de ceai include o cana de portelan fin, capac si infuzor de portelan
Cana de cafea din portelan fin cu trandafiri roz si bicicleta este prezentata in cutie de cadou rotunda
  Cana de cafea din portelan imprimata cu o imagine vintage cu bicicleta si flori de trandafiri roz

 Ceasca de cafea si farfurioara de portelan decorate cu bufnite vine prezentata intr-o superba cutie rotunda, eleganta de cadou
  Ceasca de cafea si farfurioara de portelan decorate cu imagine cu bufnite

  Ceasca de cafea si farfurioara de portelan cu pasari si flori de primavara vine prezentata in cutie super eleganta de cadou, rotunda, cu fundita de satin roz deschis
  Ceasca de cafea si farfurioara de portelan cu pasare si flori este destul de mare perfecta pentru un bautor de cafea pasionat de aceasta bautura
   Ceasca de cafea si farfurioara de portelan decorate cu imagini cu pasari si flori de primavara
 Modelul vintage cu flori si bicicleta il gasim si pe ceasca de cafeacu cicur de matase la codita
  Ceasca de cafea in set cu farfurioara este prezentata in cutie de cadou eleganta rotunda prinsa la capac cu fundita de satin roz deschis
 Ofera un cadou superb care va fi apreciat de o femeie care iubeste vintage-ul dar mai ales este pasionata de cafea
 Ce poate fi mai frumos decat sa bei cafeaua dimineata impreuna cu cei dragi? Bucurati-va impreuna de fiecare zi si rasfatati-va la o ceasca de cafea aromata! Folositi un set de cesti din portelan de calitate pentru a va bucura de aceste momente unice!
 
Set de cesti din portelan fin decorat cu model parizian, prezentate in cutie eleganta de cadou cu acelasi decor de dantela
 Set de cesti de cafea facute din cel mai fin portelan, decorate cu trandafiri in cutie eleganta de cadou Juliana
 Set de doua cani de portelan fin pentru cuplu, prezentate in cutie eleganta de cadou. Poti oferi cadou aceste doua cani din portelan fin drept cadou de casa noua sau cadou pentru miri. canile sunt superb decorate cu dantela, un model parizian pretios.
 Bucura-te de aroma cafelei dimineata cu persoana iubita. Foloseste doua cani de cafea din cel mai bun portelan pentru a te rasfata pentru ca meriti!
 Cana de cafea pentru bunica si cana de cafea pentru tata. Fiecare cana este imprimata cu cate un mesaj interesant. ''Dad, you are the best''. Tata, tu esti cel mai bun. ''Nana, you are may favourite.'', Bunica tu esti preferata mea.
 Cani de portelan perfecte pentru a fi oferite cadou de casa noua sau cadou pentru cuplu. Fiecare can de cafea are  un mesaj diferit imprimat. Prima cana este imprimata cu mesajul : Home Sweet Home. A doua cana este imprimata cu mesajul motivational pe care trebuie sa-l urmam cu totii: Be happy!
Eu as adauga : Fii fericit/a fara nici un motiv! nu ai nevoie de motiv pentru a fi fericit! daca ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit/a atunci nu vei simti niciodata aceasta stare de fericire pe care copiii o au in mod natural.
 Cani de cafea conice cu mesaje inspirate, cadouri pentru cei dragi!
Pentru a comanda oricare dintre modelele de cani si cesti de cafea din portelan fin de la Juliana, vizitati ejuliana.ro sau sunati la numarul de telefon afisat mai sus! 
Pentru a rezerva sau a ridica produsele direct din magazinul de cadouri Juliana din Bucuresti, bvd. Ferdinand 103, va rugam sa sunati la numarul de telefon:0785232325!



Niciun comentariu :