sâmbătă, 20 august 2016

Idei de cadouri de botez cu album si rama pentru primul an

Album primul an in idei de cadouri de botez Juliana

Cand mergeti in vizita pentru a vedea un bebelusi sau sunteti invitati la botez aveti nevoie de idei de cadouri de botez inspirate care vor face o impresie buna. Va recomandam sa includeti un album foto pentru primul an sau o rama foto pentru primul an in cadoul pe care il veti oferi.








Rama foto pentru primul an casetute pentru prima bucla si primul dintisor in aceeasi colectie cu suport pentru certificatul de nastere decorate cu buline roz pentru fetita.
 Pentru fetita puteti oferi un set de cutiute dragute pentru prima bucla si primul dintisor si o rama foto pentru primul an
Rama pentru primul anisor placata cu argint si casetuta rotunda pentru fetite decorata cu buline roz
  Pentru baietel puteti oferi un suport de certificat cu doua casetute pentru prima bucla si primul dintisor impreuna cu o rama foto pentru primul an
 Rama pentru primul an poate fi insotita de un set complet de cutiute pentru bucla si dintisor casetuta pentru fetita si suport pentru certificat de nastere, toate decorate cu bulinute roz.
 Suportul de certificat de nastere cu buline roz poate fi un cadou de botez pentru fetita impreuna cu rama pentru primul an sau albumul foto pentru primul an.
 Suport pentu certificatul de nastere al fetitei si rama foto pentru primul an placata cu argint
 Rama placata cu argint pentru primul anisor si set de doua casetute patrate pentru primul dintisor si prima bucla de par a fetitei
 Rama primul an si doua casteute pentru prima bucla si primul dintisor al baietelului
 Album foto primul an si suport pentru certificat de nastere in set cu casetute pentru prima bucla si primul dintisor decorate in buline albastre pentru baietel
 Puteti lua o casetuta pentru lucurusoarele baietelului, suport de certificat de nastere si rama pentru primul an
 Rama pentru primul an si set de doua casetute patrate cu buline albastre pentru mot si dintisorul baietelului.






  Album primul an cu rama foto pentru primul an perfect pentru fotografiile din primul anisor al bebelusului
  Album primul an si set de cutiute pentru bucla si dintisor cu buline albastre si suport pentru certificat
  Album primul an si casetute cu buline albastre pentru mot si dintisor
 Album foto pentru primul an si suport pentru certificatul de nastere al fetitei decorat cu buline roz
Set de casetute pentru prima bucla si primul dintisor si album foto pentru primul an, un cadou pentru baietel pe care v-il recomanda Juliana, magazin de cadouri Bucuresti.
Vizitati categoria de Cadouri de botez din cadrul magazinului online Ejuliana pentru a achizitiona aceste cadouri si idei de cadouri de botez pentru fetita sau baietel!

Niciun comentariu :