sâmbătă, 13 august 2016

Deodorant fara aluminiu Sanex roll on modele noi

Deodorante Sanex fara aluminiu spray si roll on modele noi la Juliana

Deodorant fara aluminiu tip roll on de la Sanex la Juliana magazin de cadouri din Bucuresti
Asa cum v-am obisnuit, periodic, la Juliana, apar produse noi pe care vi le prezentam pe blog mai intai.

A venit si randul deodorantelor de corp sa fie prezentate in acest articol. Saptamana aceasta vom primi cateva modele noi de deodorant de corp fara aluminiu, desigur, de la Sanex.

 Dupa cum probabil stiti deja daca folositi Sanex, cele mai multe dintre deodorantele din magazinul Juliana, sunt ideale pentru folosire zilnica pentru ca nu contin, parabeni, alcool si mai ales nu contin clorhidrat de aluminiu.

 Sanex Dermo protector este un deodorant de corp fara aluminiu cu minerale care asigura protectie de 24 de ore, recomandat pentru o piele sanatoasa.
 Recomandat pentru piele normala, deodorantul de corp fara aluminiu, fara parabeni si fara alcool Sanex Dermo Normal Skin asigura protectie 24 d eore impotriva mirosului neplacut al transpiratiei.

 Pentru personale cu pielea sensibila, Juliana va recomanda un deodorant special creat pentru pielea sensibila. Sanex Dermo sensitive asigura protectie 24 de ore si desigur nu contine aluminiu, parabeni, sau alcool.
 Pentru cei care poarta mai ales haine de culori inchise si vor sa se asigure ca nu vor avea niciodata pete albe, Sanex a conceput un deodorant impotriva petelor albe. Cele mai multe dintre antiperspirante lasa urme albe pe haine. Aceste pete albe sunt chiar greu de scos la spalat uneori si creaza disconfort mai ales la tinutele elegante. Vrei sa scapi de disconfortul creat de posibilitatea aparitiei acestor pete albe neplacute pe haine?Foloseste un deodorant care nu lasa pete albe si asigura totusi protectie impotriva mirosului neplacut al transpiratiei.
 Deodorant de corp Sanex Natur Protect Roll on pentru barbati. Acest deodorant cu un mors foarte placut, barbatesc, asigura protectie 24 de ore chiar si pentru barbatii care depun activitate fizica intensa. Deodorantul de la Sanex cu capc verde inchis este recomandat pentru barbati cu pielea normala.

Si barbatii sunt preocupati de santatea lor astfel ca si ei folosesc deodorante de corp fara clorhidrat de aluminiu si conservanti.Parabenii si clorhidratul de aluminiu sunt substante daunatoare care se pot acumula in  corp din cauza folosirii zilnice a antiperspirantelor.
Deodorant Sanex Dermo Potector Deo Stick
0% Parabeni, 0% alcool, si 0% aluminiu
Cu un miros neutru, acest deodorant poate fi folosi chiar si de catre barbati. Asigura protectie 24 de ore impotriva transpiratiei si nu contine aluminiu nici parabeni.

Produs nou-Deodorant Sanex Natur Protect Dermo Sensitive Deo Stick
0% Parabeni, 0% alcool, si 0% aluminiu
 
Pentru orice intrebare legate de deodorante fara aluminiu de la Sanex, ne poti contacta la numaruld etelefon al magazinului din Bvd. Ferdinand 103 Bucuresti:0785232325 sau online 0765511512.
Pentru a achizitiona aceste deodorante de corp fara parabeni, vizitati magazinul ejuliana la sectiunea de cosmetice deodorante fara aluminiu

Niciun comentariu :