vineri, 26 august 2016

Cadouri pentru barbati de inspiratie englezeasca

Cadouri pentru barbati de inspiratie englezeasca din colectia Juliana

Aveti nevoie de cadouri pentru barbati, idei de cadouri inspirate pentru o ocazie speciala? Este ziua de nastere a iubitului/sotului si sunteti in cautare de cadouri deosebite pentyru a-l impresiona? Nimic mai simplu! Juliana va recomanda cadouri si idei de cadouri de inspiratie englezeasca care vor face cea mai buna impresie. 
Desigur, puteti oricand oferi aceste cadouri de ziua de nastere a prietenilor sau colegilor dvs, mai ales daca stiti ca sunt pasionati de masini, obiecte decorate in stil vintage sau antichizat .

Borseta pentru cosmetice si accesorii pentru barbati decorata in stil englezesc
Cana de portelan pentru barbati Great Bloke in stil englezesc 

Borseta Great Bloke decorata cu Union Jack in stil vintage englezesc

 Pentru ca fac parte din aceeasi colectie Grat Bloke de la Juliana, va propunem aceasta combinatie inspirata de borseta de cosmetice si accesorii pentru barbati si aceasta cana de portelan pentru barbati decorate cu Union Jack in stil vintage englezesc.


Cana pentru barbati vine ambalata in cutie de cadou perfecta pentru a fi oferita unui barbat de ziua de nastere sau onomastica.

 Cana cu steag in stil vintage poate fi oferita cadou impreuna cu o pusculita in forma de cabina telefonica londoneza.
Desigur, orice barbat este pasionat de masini clasice si mai ales de cele cu valoare sentimentala. O macheta de masina retro realizata in stil antichizat pentru a da un plus de valoare poate fi insotita de o cana pentru barbati in stil vintage pentru a fi oferita cadou.
Pentru a oferi un cadou complet va recomandam cana de cafea si borseta de cosmetice cu Union Jack in stil vintage englezesc si macheta de metal antichizata.
le puteti achizitiona vizitand magazinul online ejuliana.ro 
la sectiunea Idei de Cadouri pentru Barbati

Niciun comentariu :