vineri, 24 iunie 2016

Cadouri pentru miri combinate de Juliana

Cadouri pentru miri combinate de Juliana

Pentru aceasta perioada de vara in plin sezon de nunti si cununii, Juliana, magazin de cadouri de nunta si botez Bucuresti va recomanda o multime de cadouri si combinatii de cadouri cu adevarat surprinzatoare.
Noi gandim fiecare cadou in combinatii interesante care vor suprinde pana si pe cei mai pretentiosi miri.
Noi iti usuram munca daca putem numi asa, vanatoarea de cadouri pentru miri, in cazul in care trebuie sa participatii la aceste evenimente feiricite in aceasta perioada.
Cu totii vrem sa impresionam pe mire si pe mireasa, asa cum si iei isi doresc sa ne impresioneze organizand o receptie pe masura.
De ce sa nu le facem o bucurie alegand niste cadouri cum numai la Juliana veti gasi.
Stim exact ce au nevoie fericitii insuratei si din multimea de combinatii recomandate, credem ca puteti alege pe care ca re se potriveste cel mai bine.
Mai jos am incarcat cateva fotografii care contin cateva combinatii de cadouri de nunta recomandate de Juliana.
Pentru a vedea si alte idei de cadouri de nunta, nu ezitati sa vizitati magazinul online aici: Juliana idei de cadouri de nunta.

Idei surprinzatoare de cadouri de nunta pentru aceasta vara


Evantai de dantela si umbrela de soare din material textil alb 
 
 Evantai de dantela crem si umbrela de soare crem din material textil alb perfecta pentru zilele calde de vara



Evantai de dantela alb si umbrela alba de dantela, ambele facute in stil vintage

Suport pentru certificat placat cu argint si evantai de dantela crem din colectia de cadouri pentgru miri de la Juliana magazin de cadouri Bucuresti

Puteti combina un suport de certificat placat cu argint si un evantai de dantela alb realizat in stil vintage din bambus si material textil delicat.
In primul rand, mireasa va fi fericita sa primeasca un evantai de dantela vintage si un suport pentur certificatul de nunta de la Juliana magazin de cadouri din Bucuresti.
Pe langa suport si evbantaiul de dnatela va recomandam si o superba potcoava norocoasa pentru miri, placata cu argint si decorata cu o multime de strasuri de cristal. Potcoava vine ambalata in cutie de cadou ivoiar cu satin la interior.

 

Aceeasi combinatie de potcoava norocoasa pentru miri si suport pentru certificatul de casatorie poate fi insotita de un evatai de dantela alb de la Juliana.

O culoare mai sobra pentru zilele calde de vara, evantai si umbrela de dantela neagra, perfecte pentru achizitie personala sau pentru cadou.




Potcoava cu lebede placata cu argint si suportul de certificat Juliana decorat cu clopotei de nunta pot fi o superba idee de cadouri pentru cei doi tineri insuratei.














Niciun comentariu :