marți, 3 mai 2016

Rama pentru primul an al bebelusului Button Corner

Rama pentru primul an al bebelusului Button Corner Juliana

Rama pentru primul an al bebelusului a devenit unua dintre cele mai populare idei de cadouri de botez in primul rand pentru utilitatea sa.


 Rama foto pentru primul an al bebelusului poate fi oferita drept cadou de botez sau ziua de nastere atat pentru baietel cat si pentru fetita. Pentru ca este decorata cu cateva simboluri pentru bebelusi, un ursulet care tine in brate alt ursulet, culori calde de bej si ivoir, rama pentru primul an al bebelusului este un cadou perfect pentru fetita sau baietel.


Sunt doispreze rame foto, cate una pentru fiecare luna a primului an, unde mama va monta cate o fotografie a bebelusului.


Stim ca parintii fac multe poze bebelusului, dar in fiecare luna, o fotografie mai deosebita care va arata cat a crescut bebe, va fi montata in spatiul destinat lunii respective.


Dupa cum puteti vedea si in fotografie, rama foto pentru primul anisor este acoperita cu material textil catifelat de culoare gri. Rama poate fi pusa pe birou asa cum puteti observa in poza de mai sus dar poate fi montata si pe perete pentru ca are agataroare metalica in partea de sus.

In centru rama are spatiu oval mai mare pentru fotografia bebelusului la implinirea primului anisor. Deasemenea puteti monta aici fotografia de la botez daca vi se pare mai interesanta sau fotografia de la ''petrecerea'' primei zile de nastere a lui bebe.

Niciun comentariu :