luni, 2 mai 2016

Carusel muzical cu rame foto pentru bebelusi

 Carusel muzical cu rame foto pentru bebelusi

Astazi ne-am oprit la acest carusel muzical cu rame foto pentru bebelusi, in primul rand pentru ca este cu adevarat special iar in al doilea rand pentru ca este o noutate si pentru magazinul Juliana. caruselul face parte din colectia Bambino si dupa cum v-am obisnuit, vine ambalat in cutie eleganta. Sunt o multime de cadouri pentru cei mici pe care le puteti vedea atat pe site cat si in magazinul de cadouri din Bucuresti. 
Poate fi simplu sa gasiti un cadou avand atat de multe variante dar poate fi si greu pentru ca fiecare dintre ideile de cadouri prezentate este care mai de care mai deosebit. Pentru a va face alegerea mai usoara noi va prezentam cat mai multe dintre ele. In functie de ceeace ce credeti ca se potriveste cel mai bine bebelusului dvs, studiati pe fiecare in parte si alegeti pe cel mai potrivit si mai special cadou de botez sau ziua de nastere.


Un carusel muzical precum cel de la Bambino este potrivit atat pentru  baietel cat si pentru fetita pentru ca este decorat in ''epoxy'' ivoir si este placat cu argint. Baza caruselului este cea care seva roti pentru a porni melodia. Muzica suava si cristalina va linisti si va adormi orice bebelus. Pastrati acest carusel in camera bebelusului pentru ca veti vedea cat de folositor este. Pe langa utilitatea sa, caruselul are si un rol decorativ deosebit pentru camera bebelusului. Este lucrat atat de bine si este atat de fin incat va impresiona pe toti cei care il vor vedea. Caruselul muzical Bambino este o idee inspirata de cadouri de botez sau pentru prima zi de nastere a bebelusului.
Pentru a achizitiona acest carusel muzical cu caluti rame foto vizitati magazinul online eJuliana
 
  Carusel muzical placat cu argint cu rame foto pentru bebelusi
Fiecare calut include spatiu dublu pentru fotografie. Rotim calutii pentru a vedea fotografiile pe ambele parti.
 Puteti monta opt fotografii in acest carusel muzical. Caruselul muzical Bambino include patru caluti rotitori cu spatii duble pentru fotografii.
Carusel cutiuta muzicala si pusculita carusel placata cu argint din aceeasi colectie de cadouri pentru bebelusi Bambino de la Juliana.
Pusculita porcusor ''My First Bank'' si carusel muzical cu rame foto caluti din colectia Bambino
Fotografiile din cadrul acestui articol sunt facute in magazin. Pentru a vedea fotografiile de catalog ale produselor Juliana va rugam sa vizitati magazinul online. Meniu dreapta sus.

Niciun comentariu :